IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona ven una crema antiedat de 60 euros per només 5 euros

El fet de comprar quantitats enormes de crema permet que pugui vendre-la més barata

Mercadona | Cedida.

La crema Revitalizing d'Alain pot trobar-se a les perfumeries per 60 euros. Aquesta crema facial antiedat és «revitalitzant i reestructuradora» i conté àcid ribonucleic i àcid desoxiribonucleic de 50 mil·lilitres. La crema pot trobar en centres d'estètica per aquest preu i a la pàgina web del fabricant per 80 euros. A Mercadona, els clients poden trobar la crema Sisbela. Aquesta conté els mateixos ingredients i els mateixos principis actius, i està feta amb els mateixos reactors i mescladors d'una fàbrica a Granada. Segons apunta el portal 'Economía Digital', l'única diferència és que a Mercadona es pot adquirir per només 5 euros.

El producte el va dissenyar Alain Guany, qui l'ha anat perfeccionant durant aquest temps amb diferents principis actius que milloren la indústria de la cosmètica. El dissenyador explica que «Mercadona compra a quantitats enormes que permeten al fabricant multiplicar exponencialment els seus volums de producció». Per tant, encara que el guany es veu reduït, els enormes volums de Mercadona permeten obtenir més rendibilitat venent a 5 euros als supermercats que venent a 60 o 80 euros en altres establiments.

A més, l'expert en cosmètica explica que el fet que es vengui a un preu tan assequible no vol dir que sigui «aigua, oli i perfum», sinó que es tracta d'una fórmula amb principis actius i amb alta concentració. Tan sols fa uns mesos que Mercadona ofereix aquest producte als seus establiments i ja s'ha convertit en una de les cremes de referència dels supermercats, venent-ne unes 1.600 al dia.


Comentaris

envia el comentari