Mercedes Milá critica durament a Mila Ximénez al ‘Sábado Deluxe’

La presentadora no es va tallar ni un pèl en parlar sobre la col·laboradora
Mercedes Milá critica durament a Mila Ximénez al ‘Sábado Deluxe’. | Telecinco.

 

Jorge Javier Vázquez va prometre que el 'Sálvame Deluxe' del dia 22 d'abril no deixaria indiferent a ningú i el presentador va complir amb escreix les seves paraules. El programa de Telecinco va rebre a Mercedes Milà amb els braços oberts i va aconseguir que la presentadora de 'Convénceme' parlés de forma clara sobre Mila Ximénez. Cal destacar que en cap moment es va tallar ni un pèl en dir tot el que pensa sobre ella, tal com explica 'FormulaTV'.

La presentadora va començar parlant sobre la trobada que van tenir les dues a 'Supervivientes 2016' i va explicar que «el tracte que li va donar Mila a Yola Berrocal en aquest programa, va ser menyspreable». A més, quan María Patiño li va preguntar sobre la seva relació no va dubtar a respondre que «no la aguanto» i que «no m'agrada» perquè té alguna cosa «negativa i desagradable». Malgrat tot això, la presentadora va reconèixer que totes les crítiques eren dins el fet professional, ja que, «personalment no la conec».

 

Després d'escoltar totes aquestes acusacions, Jorge Javier va dir: «No critiquis allò que tu fomentes». En escoltar aquestes paraules, Milà li va retreure que havia estat el propi presentador qui havia projectat les imatges de Mila Ximénez a l'illa i de les seves constants discussions amb Berrocal per tal de crear polèmica, tal com explica 'Formula TV'. Jorge Javier, presumptament crispat, li va retreure la seva forma de respondre davant les imatges.

Finalment, Jorge Javier va retreure a Milà que estava provocant a la col·laboradora i fent que «contesti dilluns» i ella va contestar sense pèls a la llengua: «Doncs que contesti, si tu vius d'això». A més, Vázquez va explicar que Milà li va fer una peineta a Mila Ximénez a l'esquena i la presentadora no va trigar a contestar-li molt enfadada «mentider de collons» i va jurar que mai havia dedicat aquest gest a cap participant de 'Sálvame'.