Les paraules de Mercedes Milà que confirmen el que tothom pensa

La presentadora s'ha mostrat fascinada per les paraules de Rita Maestre

Mercedes Milá al plató d' 'El Hormiguero'
Mercedes Milá ha deixat clares les seves preferències polítiques | Antena 3

Sense pèls a la llengua i directa com només ho és ella, Mercedes Milà ha dit la seva a 'Liarla Pardo' de La Sexta sobre la gestió políticaque hi ha hagut després de l'arribada del Covid-19 a les nostres fronteres.

La presentadora confessava que li agradaria que la pròxima presidenta del govern fos Rita Maestre, regidora de Más Madrid:«Votaria ara mateix a Rita Maestre. No la conec però em sembla sobrenatural. El que ha dit és el llenguatge que necessitem els ciutadans. D'on surt aquest tros de política?».

La presentadora explicava a Milá que Rita Maestre va unir-se a la plataforma creada per Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, que es presentava amb Unidas Podemos. Després, va desvincular-se del partit morat per unir-se a Errejón a Más Madrid. Ha estat llavors quan la catalana ha entès la seva connexió amb les paraules de Maestre«Tot el que ve de Manuela Carmena és bo. Sempre».

A favor d'Almeida i contra Díaz Ayuso

La regidora saltava a l'actualitat aquesta setmana després d'haver estat molt aplaudida per mostrar-li tot el seu suport a Martínez Almeida, alcalde de Madrid, per a qui la presentadora també ha tingut molt bones paraules: «D'Almeida tinc informació des de fa temps. És demòcrata des de fa molts anys, amb arrels profundes en una manera d'actuar en política que ja la tenia el seu pare».

No obstant això, no tot van ser qualificatius afectuosos. Milá carregava durament contra Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid: «Ayuso no m'interessa gens. És una espècie de 'community manager d'un gos', crec que era, no? No és molt més. Li queden anys de maduració. Almeida, per contra, ho fa bé perquè ho sap fer bé i per això li dóna suport Rita».

A més, la que va ser presentadora de 'Gran Hermano' durant més d'una dècada ha criticat també l'actitud del polític de cara a la gestió del coronavirus: «O canvia d'actitud o va directe a la caixa de fusta. No aguantem confrontacions de trinxera. Volem bona fe. No volem que tirin per terra tot el que fa el de davant». Sembla que Mercedes Milá ja té clar quins han estat els culpables de la mala gestió política del coronavirus a Espanya i quins han destacat per la seva claredat i transparència.


Comentaris

envia el comentari