Primer pla de Mercedes Milá

Mercedes Milà recupera el somriure gràcies al seu amor secret: «El meu salvador»

Mercedes Milá rep la trucada inesperada de l'home de la seva vida

Mercedes Milá farà front, d'aquí a uns dies, a un dels seus moments més delicats. Després de trencar-se l'húmer en una aparatosa caiguda , la presentadora haurà de passar per quiròfan. És una situació que li genera angoixa i preocupació i per la qual ha rebut nombroses mostres d'afecte dels seus seguidors.

D'entre tots els missatges i trucades, Mercedes destacava especialment una que li ha accelerat el cor. El seu 'gran amor', William Levy, s'hi posava en contacte per interessar-se pel seu estat i per enviar-li tot el seu afecte. Conversar amb ell li ha aportat el xut d'energia que necessitava i que li ha fet tremolar les cames.

Mercedes Milá rep la trucada del seu amor

Mercedes Milá espera pacient el moment que hagi d'ingressar a l'hospital. Fa uns dies, mentre passejava amb bicicleta per França, va patir un accident que va posar punt final a les seves vacances.

El resultat va ser un trencament d'húmer pel qual haurà de ser operada. Durant aquestes setmanes, la periodista ha rebut nombroses mostres d'afecte. Els seus seguidors i amics s'hi han bolcat per intentar fer-li més suportable aquest moment amarg.

Primer plar de Mercedes Milá agafant-se el coll de la camisa.
Mercedes Milá rep la trucada de William Levy | Europa Press

Però si hi ha alguna cosa que li ha accelerat el pols ha estat la trucada inesperada de William Levy. L'actor de Café con aroma de mujer es va posar en contacte amb Mercedes, sorprenentment. Visiblement emocionada, explicava als seus fans com havia estat aquell moment que encara fa tremolar les cames.

«Aquest matí, a les 5:45 del matí, he tingut com una transfusió de sang fresca i grandíssimament sana», començava dient. «M'ha trucat al telèfon el senyor William Levy, gairebé em moro», afegia amb un gran somriure. «M'ha renyat perquè no l'havia informat de la meva situació», explicava a les seves stories d'Instagram.

Entre Mercedes i el cubà hi ha una bona relació on la confiança és totalment plena. De fet, Levy s'ha atrevit a fer-li una petició. «M'ha dit que, per favor, el mantingui informat; merci, que se t'estima molt, i totes aquestes coses que per a mi han estat com posar oli en un llum».

Mercedes Milá: «És el millor antídot contra el dolor»

Mercedes Milá està patint uns dolors insuportables que han anat augmentant, raó per la qual ha de ser operada. La veritat, però, és que l'espera amb moltes ganes per poder començar la seva recuperació, tot i la seva delicada situació. «Ho estic desitjant perquè tinc tant de dolor que no veig el moment que m'obrin l'espatlla i m'ho arreglin», comentava desesperada.

I és que el pronòstic que va rebre en arribar a Espanya va ser molt més demolidor i preocupant que el que li van donar a França. «Em van dir que no requeria operació i ara resulta que és urgent que passi pel quiròfan», informava molt preocupada.

Muntatge Mercedes Milà i William Levy
Mercedes Milà va fer realitat el seu somni: conèixer l'amor de la seva vida | Catalunya Diari

«No puc més», confessava al límit de la seva paciència. Per això, la trucada del seu 'gran amor' ha estat un xut d'energia. Mercedes va fer realitat el seu somni de conèixer Levy en persona fa un mes i, des de llavors, viu en un núvol.

La complicitat entre tots dos va ser tan bona que el cubà va tornar als Estats Units molt satisfet amb l'entrevista. Ara, just quan Mercedes travessa el pitjor moment, la trucada de Levy l'ha omplert d'alegria.

▶️ Vídeo del dia

«Ho comparteixo amb totes vosaltres perquè com sé que us impressionarà tant com m'ha impressionat a mi», comentava. «No em digueu que no és el millor antídot contra el dolor i contra una operació que t'has de fer», va acabar amb un somriure enorme.