IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercedes Milá visita 'El Hormiguero' i dóna a Pablo Motos un dels seus programes més tensos

L'expresentadora de Gran Hermano carrega contra el programa

Mercedes Milá visita 'El Hormiguero' | Cedida

Antena 3 no va decebre i va tornar a situar-se com a líder d'audiència amb un 17,6%, emportant-se el minut d'or del dia sense complicacions. La presentadora estrella dels platós de Telecinco és una aposta segura a qualsevol programa per la seva personalitat i les seves declaracions sense embuts. Mercedes Milà cara a cara amb Pablo Motos prometia, i realment no va defraudar a ningú, sobretot per la força amb què va entrar al plató.

Només començar el programa, Mercedes Milà ja va deixar anar un «zasca» al presentador que el va deixar tremolant. Pablo li deia: «estàs a punt de fer un programa sobre llibres», i ella va contestar indignada: «Com que estic a punt? Ja l'estem emetent; és que no ho has vist?» Després d'aquesta resposta tan brusca, sembla que no es va quedar contenta i va seguir: «Tu fas sempre el mateix amb els teus convidats? És a dir, els dónes una puntada de peu a la boca?»

Encara que Pablo Motos va intentar rebaixar l'ambient tens que havia creat la seva convidada, ella va contraatacar: «Llavors no em facis l'entrevista perquè no en tens ni puta idea. Emetré el meu últim programa aquest cap de setmana.» Motos, que devia estar cansat de la seva impertinència, va bromejar: «Si seguim així l'entrevista anem malament. Aguanto dos cops, el tercer retorno. Estic intentant ser amable», i va ser quan ella va tornar a contraatacar: «Però no et surt.»


Comentaris

envia el comentari