Es coneixen més detalls de la boda de Pau Gasol amb Cat McDonnell

Els nuvis no volien regals i van obrir una pàgina perquè els convidats poguessin fer donatius a dues causes benèfiques
La parella acostuma a compartir el seu amor per les xarxes socials | Instagram

 

Pau Gasol i la seva ja dona Cat McDonnell han confirmat a través dels seus respectius perfils d'Instagram que, efectivament, es van casar el passat 7 de juliol a San Francisco, els Estats Units. Tot i que tothom sabia que el jugador de l'NBA català li havia demanat matrimoni a la seva estimada, poc se sabia sobre quan seria l'esdeveniment i a on.

 

Van ser unes amigues de la núvia les que van aixecar els primers rumors a publicar unes imatges en les quals van etiquetar als nuvis i els felicitaven per la celebració del seu amor. No obstant això, no va ser fins aquest dilluns quan els mateixos interessats van cridar als quatre vents que, efectivament, ja són marit i muller.

 

 

L'emotiu missatge de Gasol

Gasol va escriure un emotiu text junt amb una espectacular fotografia dels nuvis. «El moment més màgic que he experimentat a la meva vida. Em fa molt feliç mostrar-vos un detall de la nostra boda amb vosaltres. Estem molt agraïts a les nostres famílies i amics que han fet possible que aquesta celebració sigui tan especial. T'estimo dona meva, @catmcdonnell7!», deia el text de l'esportista. Per la seva banda, ella, que ja es defineix al seu perfil com a Cat Gasol, va ser molt més discreta i només va escriure: «T'estimo, marit».

 

Un dels aspectes més originals i rellevants de la celebració és que els nuvis no van voler regals per part dels seus convidats i van decidir obrir la pàgina www.catpau.com en la qual demanaven diners per donar suport a dues causes benèfiques. Una d'elles és la Gasol Foundation, fundació creada pel català i que té com a objectiu lluitar contra l'obesitat infantil.

 

D'altra banda, s'oferia la possibilitat de col·laborar amb la TESS Research Foundation, associació que dona suport als nens amb Citrate Transporter Disorder, un transtorn neurològic en infants, i de la qual és sòcia la ja dona de Gasol. Així doncs, el jugador de bàsquet més internacional del país ja pot lluir un any més a la seva mà: el que certifica l'amor i la unió amb la seva estimada dona.

 

També et poden interessar...