Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'última fotografia familiar de Messi acaba amb una inesperada sorpresa

El jugador del Barça ha posat amb els seus dos nens i el seu gos, qui li ha dedicat una llepada provocant el riure dels petits
Messi ha compartit una tendra foto amb els seus fills i el seu gos | Instagram

Leo Messi va compartir ahir unes fotografies molt tendres fruit de la tarda que va passar en família. El jugador del Barça ha passat temps amb els seus dos fills i posteriorment ha compartit a les xarxes socials tres fotografies juntament amb Thiago, Mateo i el seu gos.

Els petits s’han col·locat sobre l’esquena del seu pare, mentre aquest tocava la mascota de la família. Just després,  Messi s’ha endut una sorpresa al rebre una llepada del gos. Thiago i Mateo, al fil de la qüestió, no s'han estat de res i han esclatat a riure.

El divertit ball dels fills de Messi que s’ha fet viral

Els fills de Leo Messi porten el ritme a la sang. Almenys, així ha quedat demostrat després que el seu pare pengés un parell de vídeos a la xarxa social Instagram on apareixen Mateo, Thiago i fins i tot el més petit d’ells, Ciro, movent els malucs a ritme del grup nord-americà LMFAO.

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

Així les coses, el crac blaugrana va penjar en primer lloc una publicació on apareixia Mateo, el seu fill mitjà, duent a terme una actuació digna d’una futura estrella de la música electrònica. En el vídeo es pot veure al fill de Messi ballant la cançó ‘Sexy and I know it’ i realitzant diversos passos amb molta gràcia, i, per la cara que fa, sembla que s’ho està passat d’allò més bé.

Un segon vídeo on apareixen els tres fills de Messi

Malauradament, no podem gaudir tanta estona de la seva actuació com de la del seu germà, ja que Mateo se li apropa corrents i literalment se li abalança a sobre, impedint-li seguir amb l’actuació perquè els dos acaben rebolcant-se per terra.

En les imatges, es pot veure perfectament com el benjamí de Leo i Antonella esclata en rialles contínuament, mentre el seu germà gran segueix movent-lo sense parar. Al final del vídeo, Mateo decideix apropar-se a Thiago i a Ciro i, en una escena molt semblant a la que hem vist en l’anterior publicació, tots tres es fonen en una abraçada, que dura molt pocs segons perquè gairebé immediatament després els tres germans cauen a terra.