Messi sorprèn la seva dona amb un bonic detall pel seu aniversari

Daniella Semaan, Sofi Balbi i Elena Galera, dones de Cesc Fábregas, Suárez i Busquets, també van felicitar a Antonella pel seu aniversari

Messi té un bonic detalla amb la seva dona pel seu aniversari | Instagram @antoroccuzzo88

Antonella Rocuzzo, la dona de Leo Messi, celebrava ahir el seu 31è aniversari al costat dels seus familiars més propers. Messi s'ha mostrat sempre molt unit a la seva dona, un pilar fonamental per a ell igual que els seus fills. És per això, que el blaugrana ha volgut compartir aquest dia tan especial amb els seus seguidors d'Instagram.

El '10' del Barça ha compartit una fotografia d'ell al costat de la protagonista de la nit, Anto, i dos dels seus tres fills, en Thiago i Mateo. Tots quatre es mostren molt contents darrere dels dos grans pastissos que coronen la taula, el pastís decorat amb fruites conté al mig una petita sorpresa: una imatge dels cinc integrants de la família. El curt missatge que acompanya la fotografia: «Feliç aniversari vida meva! T'estimem», conté dues emoticones que donen a entendre que el menut de la família, Ciro que té 11 mesos d'edat, no apareix a la imatge perquè està dormint. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz cumple mi vida !!!! Te amamos #ciro

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Sofi Balbi, Elena Galera i Daniella Semaan també la van felictar

Antonella però també va rebre la felicitació de tres dones de futbolistes amb qui manté una gran relació d'amistat i que no van dubtar en felicitar a la seva amiga a través d'Instagram, en un dia tan especial com el seu 31è aniversari. Així doncs, Sofi Balbi, la dona de Luís Suárez, no va dubtar en compartir una imatge de les dues on apareixen molt somrients per tal de mostar el seu afecte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que los cumplas tan tan feliz!y que siempre estemos asi! tqm!. @antoroccuzzo88

Una publicación compartida de Sofi (@sofibalbi) el

També ho va fer Elena Galera, la dona de Sergio Busquets, que va compartir una imatge de les dues durant la gran festa privada, que Messi va celebrar al Camp Nou, per presentar el nou espectacle del Circ del Sol, 'Messi Cirque', un show que es basa en la història del blaugrana i la seva passió pel futbol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bella por fuera y todavía más por dentroTe quierooo amiga #birthdaygirl #queloscumplasfeliz

Una publicación compartida de Elena Galera (@elenagalera) el

Daniella Semaan, la dona de l'exblaugrana Cesc Fàbregas, també va voler felicitar a Anto, amb qui comparteix una molt bona amistat. La fotografia que ha compartit Daniella és un record d'unes vacances que ambdues van compartir gaudint de la neu. 


Comentaris

envia el comentari