Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Un metge molt prestigiós deixa sense paraules Antonio Resines sobre la recuperació

Antonio Resines rep amb preocupació el missatge d'un metge molt conegut

Antonio Resines es continua recuperant a casa després d'haver passat un mes i mig a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid. A causa de les complicacions derivades del coronavirus, del qual s'havia contagiat abans de Nadal, Resines va arribar a témer per la seva vida durant les setmanes que va estar ingressat a l'UCI.

Finalment, i després d'haver estat una setmana i escaig a planta, el càntabre va rebre l'alta i va abandonar el centre hospitalari. Una notícia que va calmar la legió de seguidors d'un actor que es fa fet estimar per la simpatia que el caracteritza.

A partir d'ara, Resines s'haurà d'armar de paciència per a recuperar el pes i la força que ha perdut. A més, vol posar fi a una seqüela que li ha deixat la covid, i és la fatiga en parlar.

Captura de la videotrucada de Pablo Motos i Antonio Resines
Antonio Resines ha explicat a 'El Hormiguero' l'experiència que va viure amb el coronavirus | Atresmedia

Així ho expressava el de Torrelavega aquest dilluns a 'El Hormiguero', on el vam poder veure per primera vegada des que ha sortit de l'hospital.

En una videotrucada amb Pablo Motos, Antonio Resines confessava com de malament ho havia passat a l'hospital madrileny. Això sí, també va dir que hauríem d'estar molt orgullosos de la sanitat pública espanyola.

A més, va llançar un clar missatge a la població sobre la importància de les vacunes. «Això és molt seriós. Que tothom es vacuni i s'ho prengui seriosament», asseverava.

Resines segueix recuperant-se de les seqüeles de la covid

Durant la intervenció que va fer al programa d'Antena 3, que va durar cinc minuts, Antonio Resines va revelar que abans que l'ingressessin, va passar «una setmana desastrosa. Em recordo tossint, molt malament, i de sobte em van portar a l'hospital, i ja no recordo res més».

Antonio Resines, en una imatge d'arxiu.
Antonio Resines s'està recuperant a casa de les seqüeles de la covid | Europa Press

«Pensava que havien passat cinc dies, com si només hagués sigut un petit desmai, i quan em vaig despertar el vint-i-tants de gener, em vaig quedar acollonit. Vius en un món estranyíssim amb alguns punts en comú amb la realitat, però es passa molt malament, perquè no pots controlar res. Hi havia catorze torns. Quan vaig entrar a l'UCI, hi havia 97 persones, i ens n'hem salvat 80. Té nassos, la cosa», explicava l'actor fa un parell de dies.

Per si no n'hi hagués prou, va confessar que té una «atròfia del 80%» i que es mou amb ajuda d'un caminador, però assegura que «es recuperarà». Sap que serà un procés «lent i complicat», però això que no li afecta la moral, ja que el pitjor ja ho ha passat a l'hospital.

César Carballo alerta els seguidors d'Antonio Resines

El mediàtic doctor César Carballo ha parlat sobre la rehabilitació de Resines després d'haver passat el coronavirus. Ha pronosticat com evolucionarà l'actor, que ja és a casa seva. L'urgenciòleg ha opinat sobre això a 'Más vale tarde', on ha afirmat que la recuperació del càntabre serà «complicada i dura» i que «li costarà molt de temps».

César Carballo a Antena 3.
César Carballo ha parlat obertament de l'evolució que farà Antonio Resines | Antena 3

Tot i les seves prediccions negatives que ha fet, el facultatiu ha dit que s'alegra molt que Resines «torni a parlar i estar amb nosaltres. És un percentatge de morts en UCI que no és gens baix», deia sobre les 97 persones que hi havia a l'UCI del Gregori Marañón quan hi va entrar ell, de les quals n'han sobreviscut 80.

D'altra banda, Carballo ha avisat que «seguim tenint moltes morts al nostre país», a més d'assenyalar «la clau» per a reduir la taxa de víctimes mortals, que no és altra que «estar vacunat».

«Si no s'hagués vacunat, probablement no ho estaria explicant ara. Encara li falta molt per a recuperar-se, però ha passat el pitjor», ha sentenciat fent referència a Antonio Resines, que va estar més d'un mes a l'UCI de l'hospital madrileny.