Els metges aconsellen a Álex Lequio que no abandoni l’hospital

Aquesta decisió ha tornat a fer saltar les alarmes sobre el seu estat de salut

Ana Obregón y Álex Lequio.
Ana Obregón i Álex Lequio. | Catalunya Diari
 

Un gir inesperat en els plans d’Álex Lequio fa tornar els pitjors presagis en les especulacions sobre el seu estat de salut. Tres mesos després de mudar-se amb la seva família a Nova York i deixar-se veure visitant el Memorial Sloan Kettering Cancer Center, el seu pare va fer públic que el jove Lequio tenia previst tornar a Espanya el passat 5 de juliol.

El motiu de la seva tornada era un compromís professional. Això és quelcom que, tot i que per alguna gent suposaria més un motiu de tristesa que d’alegria, a Álex li havia tornat una mica de la felicitat que ha perdut en els últims mesos. De fet, el fill d’Ana Obregón havia arribat a reaparèixer al món de les xarxes després de diversos mesos d’inactivitat.

Però finalment el jove Lequio no ha pogut dur a terme els seus plans, i tot per tal de seguir els consells dels metges. Aquesta informació fa que ens vinguin ràpidament a la ment les últimes declaracions del seu pare Alessandro, que el passat dia 3 feia públic en una entrevista a ‘Informalia’ que «passen coses molt serioses».

Els metges han desaconsellat totalment que Álex abandoni els EUA

Així doncs, el dia de la inauguració d’un nou restaurant –anomenat ‘Miss Sushi’– que forma part dels negocis de la família Lequio, la premsa esperava impacient l’arribada del fill d’Ana i Alessandro. El que ningú pensava era que, en lloc d’Álex, fos el seu pare el que entrés amb una cara veritablement seriosa.

Quan van veure la preocupació que destil·laven els seus ulls, els periodistes van voler saber més sobre els motius pels quals el jove Álex no havia pogut complir amb les seves intencions d’assistir. I la resposta no va ser agradable d’escoltar: «Tenia intenció de venir uns dies, no només per aquest esdeveniment, sinó per poder estar amb tota la família. Volia allunyar-se, sobretot, del dia a dia a l’hospital. Però ahir els metges li van desaconsellar completament, i avui vinc jo a suplir-lo».

Alessandro Lequio no va revelar més detalls sobre l’estat de salut d’Álex

Malgrat la insistència de la premsa i la proliferació de preguntes que van sortir en aquest moment, el col·laborador de Telecinco no va descobrir massa més detalls sobre allò que li passa al seu fill. «Fins que no sapiguem com es desenvolupa tot, no ho sabem. Per la seva edat, hem preferit que estigui en les millors mans, les de José Baselga, un metge espanyol».

Imagen de Álex Lequio junto a su padre.
Imatge d'Álex Lequio amb el seu pare. | Telecinco
 

 

Alessandro no va voler deixar passar l’oportunitat d’enviar ànims al seu fill públicament, i va declarar que «és un noi meravellós i ho està passant com qualsevol de nosaltres. Tota la família està pendent d’ell, i tornarà a Espanya quan pugui».


Comentaris

envia el comentari