rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

«La meva filla, per mi, està morta i enterrada», les paraules de Gil Silgado sobre la seva filla Anabel

L'empresari ha donat a conèixer un succés que podria dinamitar la relació amb la seva filla Anabel
María Jesús Ruiz i Gil Salgado, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Hores baixes per a José María Gil Silgado. L'exmarit de María Jesús Ruiz, actual concursant de ‘Superviventes’, està vivint una situació límit i així ho ha evidenciat amb unes duríssimes declaracions sobre la seva filla.

 

Silgado, d'altra banda, està veient com la petició de custòdia de la seva filla és un dels principals maldecaps del divorci amb la seva exparella i no va poder evitar perdre els nervis en veure la seva filla Anabel a una caseta en la 'Feria de Abril' de Sevilla.

 

I és que el judici contra José María Gil Silgado contra María Jesús Ruiz per maltractaments ja s'ha celebrat i ara, a l'espera de la resolució, Silgado continua al·legant que l'afirmació de la seva dona és mentida i que, fins i tot, «vaig aportar un vídeo al judici, on es negava l'afirmació de la meva exdona». 

Forta discussió entre pare i filla en una caseta

El mateix Gil Silgado va treure a la llum el succés. En una entrevista a un mitjà andalús, l'home va relatar que va tenir «més que paraules amb la seva filla», en veure-la durant la celebració de la 'Feria de Abril'. 

 

Tot sembla indicar, doncs, que Anabel hauria anat a la caseta que el seu pare té en propietat. «Aquesta caseta és meva, de la meva propietat, jo sóc el titular únic», va explicar l'empresari mentre recalcava que «ella, aprofitant tot el que m'ha passat i que era l'estranger i complint la condemna, s'ha atribuït la caseta com si fos seva».

 

Finalment, el mateix Silgado va al·legar: «S'ha atorgat el local i ha falsificat un document en el qual s'ha atribuït la titularitat».

 

José María Gil Silgado | CatalunyaDiari.cat

 

«Va falsificar la meva firma. Està morta i enterrada»

Aquesta va ser la taxativa declaració de l'empresari després dels fets amb la seva filla. Silgado, en aquest context, va al·legar també que «estic disposat a denunciar-la», perquè «va falsificar la meva firma. Per mi, està morta i enterrada».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris