Michelle Jenner està esperant el seu primer fill

La actriu estaria embarassada de tres mesos i ho hauria estat amagant portant roba ampla

Una de las fotos recientes de Michelle Janner, en su cuenta de Instagram.
Una de les últimes fotografies que Michelle Jenner ha penjat a Instagram | Instagram @michellejoyjenner

L'actriu Michelle Jenner està embarassada del seu primer fill, segons han confirmat persones del seu cercle íntim a la revista 'Cuore'. La catalana, però, no ha volgut anunciar res als seus seguidors i, de fet, ho hauria estat ocultant utilitzant roba ampla en les seves aparicions públiques perquè no se li marqués la panxa.

Així i tot, l'actriu ja anava deixant algunes pistes als seus seguidors, com la seva cara més arrodonida en les últimes setmanes o el fet que en totes les fotografies que s'ha fet darrerament apareix tapant-se la panxa creuant les mans. Pel que sembla, Jenner portaria tres mesos de gestació i es preveu que la criatura neixi la pròxima primavera.

Es desconeix qui és el pare del fill de Jenner

De fet, no és cap sorpresa que l'actriu catalana no hagi dit res sobre el seu embaràs, ja que és una de les 'celebrities' que més ha mantingut la seva vida en privat. Tant és així que no se sap qui és el pare de la criatura que està esperant. Des de l'any 2013, no sé li ha conegut cap parella a l'actriu, motiu pel qual l'embaràs encara ha agafat per sorpresa als seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Jenner (@michellejoyjenner) on

Anteriorment, la protagonista de 'La Catedral del Mar' havia sortit amb el cantant Leiva —actual parella de la també actriu Macarena García—, l'última parella que se li recorda. Anteriorment havia sortit amb l'actor Javi Hernández, amb qui va trencar l'any 2009 després de cinc anys de relació.

Una setmana plena d'embarassos

L'anunci de l'embaràs de Michelle Jenner, tot i que no ha estat confirmat per l'actriu, arriba en una setmana en la qual diversos famosos han anunciat que estaven esperant un fill. Meghan Markle i el príncep Harry d'Anglaterra, l'actriu Cristina Alarcón i l'actor José Luis García Pérez o David Bisbal i Rosanna Zannetti han confirmat que aviat seran un més a les seves famílies.


Comentaris

envia el comentari