IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Michu posa somrient amb la seva filla i anuncia que es casa amb José Fernando a 'Lecturas'

Es van comprometre per telèfon perquè de moment han de romandre allunyats

El posado de Michu
El posat de Michu | Lecturas

 

Cinc són els mesos que han transcorregut des que la filla de Michu, María del Rocío, arribés a la seva vida i a la de José Fernando. No obstant això, les coses no han estat gens fàcils per als pares de la criatura, doncs ell té posada una ordre d'allunyament. Michu, quan falten pocs mesos perquè acabi aquesta ordre, està desitjant poder formar una família amb el seu amor i la seva nena. De moment, la jove ha confessat que la demanada s'ha donat per via telefònica, ja que ell roman al centre psiquiàtric de San Juan de Dios de Ciempozuelos, de manera que quan surti, la parella es donarà el «sí, vull». Ara per ara, la parella porta els cinc mesos de vida que té la seva filla parlant únicament per telèfon, a causa de l'ordre d'allunyament del jove.

Michu és coneguda per ser la parella de José Fernando i alhora, per haver acabat nombroses vegades la seva relació. Sempre ha intentat destacar, per la qual cosa les anades i vingudes amb el jove li han anat molt bé per la seva popularitat. La filla de tots dos es troba en perfecte estat malgrat haver sofert un naixement arriscat, ja que va haver-hi complicacions i Michu assegura que María del Rocío podria haver mort.

Michu, ha anunciat aquesta el seu compromís a través del posat que ha realitzat amb María del Rocío a la revista 'Lecturas', així que aviat passarà per l'altar. Tot va ocórrer quan José Fernando la va trucar i li va dir que si volia passar la resta de la seva vida amb ella al que ella va contestar: «M'estàs demanant matrimoni?» i la resposta va ser positiva. Malgrat les ganes que té la jove de casar-se, la parella haurà d'esperar perquè el seu major somni es faci realitat. Primer, ell haurà de recuperar-se de les seves addiccions i problemes de comportament de caràcter violent, el jove està seguint una teràpia molt estricta en la qual les seves sortides al carrer són pràcticament nul·les. La seva relació es caracteritza per ser inestable, però sembla que s'han centrat i les noces tindran lloc a l'estiu.

 

 

L'anunci de la boda de Michu ha coincidit amb el de José Ortega Cano, ja que ha decidit casar-se amb Ana Maria Aldón, mare del seu fill i el seu pilar en els moments més complicats. Després de cinc anys de relació i un fill en comú, l'extorero espanyol i la seva dona han decidit fer el pas cap a l'altar i ho faran al juliol de l'any vinent. En relació a les noces de Michu i José Fernando, sembla que a la família del jove no li ha fet molta gràcia, ja que ni Gloria Camila ni el pare de José Fernando han declarat res sobre aquest tema, encara que és clar que Michu ja és una més de la família.


Comentaris

envia el comentari