Un micro obert difon els aplaudiments del públic de 'GH' en saber-se que Forcadell ingressava a presó

Jorge Javier va donar pas a Piqueras durant l'emissió de 'GH' i es va produir el descuit

Pedro Piqueras en un informativo.

Pedro Piqueras en un informatiu | Cedida

Un error tècnic va provocar que 'Gran Hermano Revolution' fos el programa més comentat de la nit, ja que un micròfon obert va filtrar els aplaudiments del públic d'aquest programa quan Piqueras estava informant que Forcadell ingressaria a presó. 'GH Revolution' va realitzar una gala de gran expectació, ja que Carlota, una de les concursants de la casa, va tornar a incorporar-se al concurs.

Aquest fet va provocar que el programa tornés a ser notícia: Jorge Javier Vázquez, durant l'última gala, va donar pas a Pedro Piqueras, director d'Informatius Telecinco, perquè informés sobre una notícia de Carme Forcadell.

L'error va ser que quan Piqueras va informar a tots els espectadors que la presidenta havia d'ingressar a la presó es van filtrar els aplaudiments del públic que va assistir a la gala de 'GH' i que demostren que la majoria estaven a favor d'aquesta decisió. «Finalment, el jutge del Tribunal Suprem ha dictaminat presó sota fiança de 150.000 euros per a la presidenta de Parlament, Carme Forcadell», va explicar Piqueras.

Un jove va voler gravar el moment i ho va publicar al seu compte de Twitter, per la qual cosa ara molts seguidors d'aquesta xarxa social poden veure-ho i és molt probable que es faci viral.

A més, no és la primera vegada que un micro obert li juga una mala passada a Pedro Piqueras, doncs fa menys d'un mes va viure un altre moment vergonyós quan, una situació similar va provocar que se li sentís dir «Quina putada, quina putada. Què ha passat, que ha passat». Posteriorment, va demanar disculpes.


Comentaris

envia el comentari