Ana Rosa Quintana al plató del seu programa

Un micro obert a Telecinco deixa Ana Rosa sense paraules

Ana Rosa Quintana es queda sense paraules davant del que ha passat en ple directe

Ana Rosa Quintana continua centrada en la lluita contra el càncer que li van diagnosticar fa uns mesos. Tot i estar retirada de la televisió, la presentadora de El programa de Ana Rosa continua molt atenta a l'evolució de l'espai matinal de Telecinco.

Mentre intenta refer-se i recuperar forces, al plató han pres el relleu Patricia Pardo, Ana Terradillos i Joaquín Prat. Els tres encarregats de mantenir a la superfície el programa fins al retorn d'Ana Rosa sota la seva atenta mirada. Tot i això, un petit error d'un d'ells amb el seu micro ha provocat que la periodista contingués l'alè.

Ana Rosa Quintana i el micro traïdor

No és la primera vegada que un micro obert deixa en evidència alguns dels presents al plató. Va passar a la mateixa Ana Rosa Quintana quan es va anunciar fa un any la reaparició de Rociíto mostrant la seva opinió sobre això.

Ara un succés similar va tenir lloc dimecres passat 30 de març, el protagonista del qual va ser el seu estimadíssim Joaquín Prat. Els múltiples canvis que s'estan produint a la cadena per guanyar llocs a les audiències esquitxen de ple els mateixos treballadors.

Ana Rosa Quintana a plató
Des que Ana Rosa Quintana va marxar hi ha hagut molts canvis a Mediaset | Mediaset

Són tants en tan poc temps que és impossible estar al corrent. Més encara si, com en el cas del presentador de El club social, han estat absents un temps determinat. Recordem que Prat es va absentar del plató d'Ana Rosa per participar en un lliurament de Planeta Calleja.

Es va reincorporar fa pocs dies i les coses a Mediaset ja no estan com les va deixar. Així de sorprès es va mostrar quan pensava que ningú l'escoltava després de donar pas a un vídeo on s'anunciava el nou reality de Nagore Robles.

Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día
El micro obert de Joaquín Prat li ha jugat una mala passada | Cuatro

Un concurs que començava el mateix dimecres a Cuatro a partir de les 20.30 hores i que va provocar una reacció al col·laborador d'Ana Rosa. Va saber en directe que Cuatro al día, programa que presenta, acabaria uns minuts abans i que, llavors, sortiria més aviat de treballar. «M'acabo d'assabentar», se li ha sentit dir, pensant que ningú no l'escoltava.

Ana Rosa Quintana no s'ho creu: «M'acabo d'assabentar, ho juro»

«Llavors avui acabo abans de treballar? Quina alegria! És una meravella, acabo abans de treballar», deia Joaquín. «Que m'acabo d'assabentar, ho juro», insistia el presentador. Estava clar que la mà dreta d'Ana Rosa no cabia en si de la felicitat en assabentar-se que abandonaria abans les instal·lacions de Mediaset.

Una felicitat que va compartir sense saber-ho amb els espectadors que van poder escoltar com ho celebrava amb una incredulitat palpable. I és que el ritme frenètic del periodista fa que passi moltes hores davant de la càmera.

Fotomuntatge amb les cares de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana s'assabenta que Joaquín desconeixia el seu nou horari | Catalunya Diari

Després del seu treball a l'espai matinal de Telecinco, Prat es posa al capdavant de Cuatro al dia. Llargues jornades de treball que amb prou feines li donen per gaudir d'un temps per ell o per dedicar-ho a la família.

Tot i això, ara la seva presència a Cuatro serà una mica més curta i podrà disposar de més temps lliure que segur sabrà aprofitar. A banda de Nagore Robres, Joaquín encreuarà els dits perquè aquest nou reality sigui tot un èxit.

Si és així, podrà continuar tenint aquest temps extra que la basca 'li ha robat' i que tan feliç li ha fet en ple directe. Encara és aviat per conèixer com ho va rebre l'audiència, però ja té el suport de tots els seus companys.