IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un micròfon obert deixa en evidència a Pedro Piqueras: «Quina putada!»

El presentador ha esclatat quan, després de donar pas a un vídeo, les imatges han aparegut sense so

Pedro Piqueras s'ha convertit en el protagonista de les xarxes socials d'aquest cap de setmana després d'un «error del directe» que ha viscut en primera persona. El presentador dels Informatius Telecinco estava informant sobre les sospites que existeixen que el govern de Putin estigui intentant desestabilitzar Europa a través del conflicte català, quan ha donat pas a un vídeo i el so no ha funcionat. La reacció del presentador no s'ha fet esperar i ha anunciat: «intentarem recuperar el vídeo» i ha donat pas a una reportera que es trobava a Sabadell. Ha estat aquí quan ha quedat el micròfon obert i tot el que ha comentat ha sortir a la llum.

«Quina putada, quina putada!», ha exclamat nerviós Piqueras, sense donar crèdit i preguntant: «Què ha passat? Joder, Què ha passat?». Una frase que s'ha pogut escoltar alt i clar malgrat que, mentrestant, la reportera de Sabadell estava parlant. A la volta de la connexió, el presentador no ha intentat ocultar el que havia passat i ràpidament s'ha disculpat amb els espectadors: «Potser m'han sentit dir alguna cosa inconvenient quan queia un vídeo sense so fa uns instants, però el recuperarem», ha declarat.

Així i tot, l'«error» i la reacció de Piqueras davant aquesta situació no han passat inadvertides, i les xarxes no han trigat a deixar constància del que ha passat, especialment a través de Twitter i alguns internautes no han dubtat a treure a relluir el costat més còmic del moment referint-se a ell com un «geni incomprès». «Tranquil Pedro Piqueras. Sí que ho hem escoltat però no era res inconvenient... una putada és una putada», l'han animat uns altres.


Comentaris

envia el comentari