IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Miguel Ángel Silvestre torna a escena després de perdre el seu pare

Ha presenciat la inauguració de la marca Porcelanosa a Castelló

El actor acudió a una inauguración de Porcelanosa tres días después del fallecimiento de su padre
Miguel Ángel Silvestre durant la presentació | La Coctelera

 

Miguel Ángel Silvestre viu aquests dies un dels episodis més complicats de la seva vida. Després de la pèrdua del seu pare, l'actor afronta aquest Nadal amb molta tristesa. No li han faltat suports ja que des que es va saber de la tràgica pèrdua molts dels seus companys han volgut estar amb ell i donar-li ànims. La seva actual parella, segons informa el portal La Coctelera, ha estat la seva gran ajuda per poder passar el mal tràngol. No sabem quin és el nom de la misteriosa morena que li ha estat acompanyant, però el que és segur és que l'actor troba en els seus braços un gran suport.

Tres dies després de l'enterrament del seu pare

Només tres dies després que Miguel Ángel Silvestre donés sepultura al seu pare, l'actor ha anat a un acte d'inauguració de la signatura Porcelanosa a Castelló. Durant l'acte va afirmar: «El meu pare em va presentar a la família Colonques. Ell era una persona que li donava molta importància al compromís i a la paraula. Sé que seria el primer que voldria que jo avui fos aquí celebrant la vida, perquè la vida continua ».

Miguel Ángel Silvestre visiblemente emocionado
Miguel Ángel Silvestre emocionat | La Coctelera

 

Visiblement emocionat, l'actor va aprofitar l'ocasió per desmentir la notícia que la mort del seu pare es va produir mentre ell es trobava fora d'Espanya: «Jo sí que era aquí quan va morir el meu pare. Jo vaig arribar dijous passat, el dia que el meu pare va ingressar a l'hospital, i dono gràcies a la vida per haver pogut estar amb el meu pare en l'últim moment. Vaig tenir la sort i privilegi que suposa poder estar al seu costat en el seu comiat, donant-li suport a ell i la meva família »va confessar a la revista Hola.

Un Nadal molt trist per a la família

«Passarem el Nadal en família, recordant els bons moments» afirmava l'actor. Miquel Àngel, que sempre ha estat molt unit al seu pare confessava que la seva generositat havia significat per a ell el seu tresor més: «L'esforç i la generositat d'un pare han estat en el meu cas, el meu major loteria. Ha marxat molt jove però jo em sento molt afortunat d'haver tingut 36 anys d'un pare tan generós, tan afectuós, i que m'ha volgut donar sempre una educació i inculcar uns valors. Ha estat una gran inspiració ».

Miguel Ángel Silvestre, junto a su padre
Miguel Ángel Silvestre, amb el seu pare | Instagram personal Miguel Ángel Silvestre

Comentaris

envia el comentari