Miguel Barroso, serà ara el pare i mare de l'únic fill de Carme Chacón

Va deixar la seva relació amb l'exministra socialista l'any 2016

L'exministra socialista sentia autèntica devoció per al seu fill Miquel, o com li deia afectuosament l'exministra, Miquelet. Però ara, després de la seva mort, Miguel Barroso haurà de fer de pare i mare. Després de la inesperada mort de Chacón, el seu exmarit haurà de ser fort i a partir d'ara farà el doble paper en aquestes dures circumstàncies. Apunten que Chacón passava molt temps fora d'Espanya, entre Miami i Cuba, i el que més desitjava l'exdirigent del PSOE era arribar i estar amb el seu fill. «Moltes ganes de Miquelet», era el que deia justament en el seu últim missatge la política quan tornava fa tan sols un dia a Madrid on vivia amb el petit de 9 anys.

Barroso no és gaire conegut per protagonitzar portades, tot i que és una de les persones més influents al PSOE i als mitjans de comunicació segons 'Vanitatis'. Al juliol del 2016 va trencar la seva relació amb Chacón encara que no era el primer divorci per a ell. Va estar casat amb la també periodista i escriptora Charo Izquierdo, que va ser exsubdirectora de 'Vogue España', exdirectora de 'Yo Dona' i actualment és nova directora de Mercedes Benz Fashion Week Madrid.

 

D'aquesta relació, Barroso té dues filles majors d'edat, Cristina i Camila, i la seva primogènita és mare d'un nen, primer net de Barroso. Segur que seran un gran suport per al petit, ja que com mostrava Chacón al seu propi compte d'Instagram, tenen una bona relació amb el seu fill. 

Més notícies de la categoria Cor