Primer pla de Miguel Bosé

Miguel Bosé anuncia una exclusiva sobre la seva salut: «Era de pulmó»

El cantant revela la crua realitat de la seva malaltia

Miguel Bosé ha tornat a 'El Hormiguero', convidat un cop més per Pablo Motos. Als seus seixanta-sis anys, l'ex de Nacho Palau ha tingut a bé tornar al programa en què ha entrat al Club Platino. La veritat és que Miguel ha explicat una cosa inèdita sobre el problema de veu que tants maldecaps li ha donat en aquests anys.

Durant la seva entrevista amb el presentador de Requena, ha tocat tota mena de temes personals. La veritat és que ha estat una de les entrevistes en què s'ha obert més Miguel. Especialment, ha posat el focus en aquest seriós problema de la veu que el va deixar sense per preocupació dels seus seguidors.

Miguel Bosé explica en directe la causa del seu problema vocal

Tots recordem que el 2019 Miguel Bosé va publicar un vídeo en què amb prou feines se'l podia escoltar perquè la seva veu era massa ronca.

Miguel Bosé
Miguel Bosé explica en 'El Hormiguero' el problema que va patir amb la seva veu. | ATRESMEDIA

Tot i que, en un primer moment, el cantant espanyol explicava que aquest problema era degut a la seva extensa agenda de concerts, res més lluny de la realitat.

El cas és que el juny del 2021 va haver de prendre la decisió de cancel·lar tots els concerts que tenia al nostre país. I en una entrevista per a La Sexta explicava el patiment que va viure a compte de la seva veu. «La meva veu va i ve, ara puc parlar, però he arribat no tenir veu», li va dir al seu moment a Jordi Évole a 'Lo de Évole'.

Miguel Bosé s'obre en canal davant de Pablo Motos per tancar els rumors

El cas és que fins ara Miguel Bosé no havia explicat realment les causes que la seva veu es quedés tan malmesa.

Per fi, Pablo Motos ha sabut treure el veritable motiu del problema i així ho explicava en ple directe. L'estiu del 2022, Bosé es va aixecar amb un fort mal d'esquena i després de passar quinze dies sense moure's del llit va haver d'ingressar a un hospital.

Foto de Miguel Bosé.
Miguel Bosé ha decidit explicar l'origen del problema de la seva veu. | GTRES

En aquell moment, el cantant va revelar d'on ve aquest problema amb la veu i així ho explicava l'ex de Nacho Palau. «Ve d'un accident terrible de cotxe que vaig tenir el 1999. Em van operar durant set hores, em van posar catorze cargols, estava destrossat...», ha començat a explicar el cantant.

El cas és que en fer-se aquestes proves, un metge li va advertir que hi va veure alguna cosa «que no li agradava res», relatava Miguel.

«M'havien dit que era de pulmó»

«Em va dir 'no t'ho puc explicar i vull consultar un especialista'. En aquell moment penses en el pitjor i als dos dies em va dir que les seves sospites estaven fundades. I que aquesta sinusitis crònica que m'havien diagnosticat no és tan així», ha relatat el convidat de 'El Hormiguero'.

Miguel Bosé al carrer
Miguel Bosé ha sigut el gran protagonista aquest dimecres. | GTRES

Segons explicava Miguel aquest dimecres, li van dir que «estem segurs que et podem treure el problema de la veu. Hem trobat la causa que et provoca les infeccions que te la treu. Em va explicar que el problema era un queixal, me'l van treure i em va tornar després de vuit anys», ha explicat emocionat a plató.

«M'havien dit que era emocional, que era de pulmó, que era reflux. Ho vaig provar tot. Vaig viatjar per tot el món visitant els millors metges de Milà, Londres, Madrid, Mèxic, Nova York...», explicava amb resignació. Per sort, i després d'aquells problemes, Miguel s'ha sotmès a un tractament intens. I la seva veu està molt millor, tot i que encara li queda temps per tornar a ser la que va ser.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!