rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lydia Lozano revela que Miguel Bosé es va enamorar de Kiko Hernández

A la col·laboradora se li va escapar una autèntica bomba sense voler que va deixar tothom bocabadat
Lydia Lozano ha assegurat que Miguel Bosé es va enamorar de Kiko Hernández | Instagram

 

Durant el programa de ‘Sálvame’ que Telecinco va emetre el passat dijous 18 d’octubre, Lydia Lozano va parlar més del compte i va revelar una autèntica bomba que va deixar tots els presents completament bocabadats. El tema del dia era la separació de Miguel Bosé i Nacho Palau i la decisió de repartir-se els seus quatre fills concebuts a través de ventres de lloguer.

 

Mentre els col·laboradors parlaven tranquil·lament sobre el tema, Kiko Hernández va mencionar que Lydia Lozano va ser qui li va presentar Miguel Bosé. Justament després del «a mi me’l va presentar Lydia» de Kiko, la col·laboradora va dir en veu alta i de manera completament espontània: «I es va enamorar...!». Un comentari totalment sorprenent que va fer Lydia Lozano sense pensar, després del qual es va tapar la boca, ja que acabava de cometre un error en directe. Kiko Hernández, per la seva part, no podia creure el que acabava d’escoltar.

 

La presentadora Carlota Corredera, després d’adonar-se de l’error de la seva companya va voler afegir una mica d’humor: «Acabes de fer un María Patiño el dia que va dir el d’Olvido Hormigos». D’aquesta manera Corredera va fer referència a un moment molt vergonyós que va patir María Patiño quan va revelar sense voler, fa uns mesos, la presumpta relació amorosa que hi havia entre Olvido Hormigos i Alessandro Lequio.

 

‘Sálvame’ va canviar ràpidament de secció i va fer que Chelo García Cortes prengués el protagonisme i, d’aquesta manera, els col·laboradors no van tornar a parlar sobre el tema de Miguel Bosé i Kiko Hernández en tot el que quedava de programa. Tot i que el comentari de Lydia Lozano va provocar un silenci molt tens entre tots els presents al plató de Telecinco.

 

Imatge de Lydia Lozano després de la seva revelació, tapant-se la boca amb les mans | Telecinco

 

El missatge enigmàtic de Miguel Bosé

Ara, Miguel Bosé viu amb dos dels seus fills i la seva exparella té la custòdia dels altres dos. Però, dos dies més tard de conèixer aquesta notícia, ha sortit a la llum que Ignacio Palau vol emprendre accions judicials contra el cantant. Arran d’aquesta nova informació, cap persona de l’entorn de l’artista ha volgut parlar del tema, però Miguel Bosé sí que va publicar un missatge a Twitter que podria relacionar-se amb el moment tan difícil que està vivint: «S’ha acabat. Ja no podré acariciar els meus fills. Ja no podré ser igual als meus iguals. Ja mai no podré volar».

 

Aquest missatge és una al·lusió al desastre mediambiental que provoquen els plàstics, tot i que també deixa clar que Miguel Bosé lamenta molt la distància amb, Yvo i Telmo, que són fills de Nacho Palau i viuen a Espanya. Aquests germans són més petits que Diego i Tadeo, fills del cantant, que van néixer per gestació subrogada als Estats Units i ara viuen amb el seu pare a Mèxic.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris