Miguel Bosé, de viatge amb dos dels seus fills al Carib

El cantant va publicar una imatge a les xarxes on se'l veia molt feliç i relaxat, i en companyia dels seus dos fills, deixant de costat tots els problemes que li preocupen

Miguel Bosé amb els seus dos fills
Miguel Bosé amb els seus dos fills | INSTAGRAM

El cantant Miguel Bosé comença l'any mostrant-se molt feliç. El 2018 no ha estat el millor any del cantant: ha tingut problemes judicials amb la seva exparella Nacho Palau i els rumors sobre el seu estat de salut no han cessat.

Sembla que el cantant no li importa el que puguin dir d'ell i vol mostrar que està passant per una bona època; així ho ha volgut compartir a través de les seves xarxes socials amb una imatge, tal com publicava 'La Coctelera', en la qual apareix amb els seus dos fills i la seva família. Actualment Bosé viu a Mèxic i va passar les vacances de nadal amb la seva mare i els seus dos fills al Carib.

  

«Temps d'amor, de família», eren les dolces paraules que acompanyaven la imatge, que lluïa amb un nostàlgic color blanc i negre, i en la que apareixien Bosé amb els seus dos fills navegant pel mar Carib.

El cantant Miguel Bosé visiblement desmillorat durante la seva intervenció a la entrega dels Grammy Latinos 2018 | La Coctelera

 

El seu físic, contínuament qüestionat

Els rumors sobre el seu estat de salut van iniciar-se a la presentació dels premis "Grammy Latinos 2018". El seu paper era presentar un dels premis, i a l'hora de fer-ho la seva veu estava totalment canviada, irreconeixible, ronca, i amb dificultats per pronunciar bé.

Arran del rebombori que va causar, ell mateix va haver de publicar un vídeo al seu Instagram defensant-se: «Per tots aquells que us hàgiu preguntat per mi. Estic de vacances. Estic tranquil, estic feliç, i no contestaré cap ximpleria, d'acord? Bon any».

  • Notícia relacionada: Miguel Bosé reapareix en un vídeo molt desmillorat 

El cantant Miguel Bosé sempre ha mantingut la seva vida privada al marge dels mitjans de comunicació i dels rumors, evitant que res taqui la seva imatge. Per donar un cop de mà, el seu amic Boris va sortir en defensa del cantant a causa de la multitud d'especulacions que estaven sorgint sobre el seu deteriorament físic i que no el beneficiaven gens: «Miguel està molt bé», va afirmar rotund, per resoldre la polèmica.

  

Miguel Bosé s'enfronta a una demanda

Miguel Bosé i Nacho Palau, amb una demanda entre els dos
Nacho Palau va imposar una demanda a Miguel Bosé | CatalunyaDiari.cat

 

El cantant però, té altres fronts oberts. La seva exparella, Nacho Palau, va interposar una demanda contra ell el passat 17 d'Octubre, que va ser admesa a tràmit. Tal com es va saber en un comunicat fet públic pel mateix Nacho Palau, aquest demanava «accions de filiació paterna no matrimonial» i «mesures paternofilials de fills no matrimonials».

Actualment, els quatre fills que tenen en comú -Diego, Tadeo, Ivo i Telmo- viuen separats en dos continents: dos fills a Espanya amb Nacho Palau, i els altres dos fills a Mèxic amb Miguel Bosé.

  • Notícia relacionada: Miguel Bosé viu amb dos dels seus fills després de trencar amb Nacho Palau

Comentaris

envia el comentari