Miguel Bosé en una fotografia a 'Lo de Évole'

Miguel Bosé fa tremolar 'Supervivientes' amb el negacionisme

La seva neboda Palito és concursant de 'Supervivientes 2021'

Tal com vam poder veure ahir a 'Lo de Évole', Bosé ve més segur que mai de les seves conviccions negacionistes i fins i tot va demanar a Jordi Évole que es llevi la mascareta. «Treu-te aquesta mascareta, jo no parlo amb gent amb mascareta», li va advertir a Évole. Si alguna cosa queda clara, és que per al cantant la pandèmia és «la gran mentida dels governs».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, això no ho és tot, ja que tampoc va dubtar a afirmar que «he tingut anys salvatges: sexe al bèstia, drogues... i un bon dia em vaig despertar i vaig dir: s'ha acabat», revelant així detalls del seu costat més privat. Alguna cosa que crida molt l'atenció, ja que ell mai ha estat molt disposat a revelar la seva vida personal. De fet, mai va arribar a reconèixer el seu romanç amb Nacho Palau, i mai ha dit res referent a la guerra judicial que tots dos mantenen pels seus fills.

Respecte a la seva veu, i a aquesta afonia que presenta de manera persistent, Bosé assegura que ve arran d'una qüestió emocional, potser també relacionada amb la seva ruptura amb Palau. De fet, el seu estat de salut ha mantingut en suspens als seus fans durant bastant temps, encara que el cantautor assegura estar molt recuperat i manifesta les seves ganes de tornar als escenaris dins d'un any.

Rivalitat mediàtica amb Palito

D'altra banda, aquesta anhelada entrevista, la primera que concedeix des que es convertís en l'home més mediàtic de la pandèmia, coincideix amb l'estrena de la seva neboda, Palito Dominguín a 'Supervivientes 2021', per la qual cosa podria fer-li la competència.

La filla de Lucía Bosé ve amb moltes ganes de deixar-se conèixer i conquerir Hondures, encara que de moment no ho està tenint gens fàcil, ja que l'audiència ha decidit que de moment haurà de romandre en el vaixell encallat del Capità Morgan, amb unes condicions bastant dures a les quals haurà d'acostumar-se i fer front al costat de la resta dels seus companys.

Tanmateix, Palito no ha perdut la il·lusió en cap moment, malgrat les dificultats, i segur que ens sorprèn des d'Hondures demostrant de què és capaç. Fins ara, Palito ha estat un dels membres més desconeguts del clan. No obstant això, la veritat és que aquest no és el seu veritable nom, sinó un malnom de la seva infància. Així, el seu veritable nom és Lucía Tristancho, i no és la primera del clan Bosé que decideix embarcar-se en l'aventura de la seva vida a Hondures.

Ja en el seu moment, el seu germà Olfo aguantava tres setmanes a l'illa, i per això molts es pregunten sí la jove aconseguirà als seus 25 anys superar-lo en aquesta nova edició. De moment, ganes no li falten. En referència a la seva vida personal, se sap que Palito ha seguit molt de prop els passos de la seva germana Bimba en el món de la moda, arribant a desfilar per a dissenyadors de la talla de Francis Montesinos, Ángel Schlesser o Dolores Cortés, demostrant així que té l'art en la sang.