Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Miguel Bosé pren una decisió que deixa sense paraules a Nacho Palau

Miguel Bosé ha posat a la venda la casa familiar

Miguel Bosé ha fet un nou pas que el distancia encara més del seu ex, Nacho Palau. I és que l'artista ha decidit posar a la venda la casa familiar de Somosaguas.

Segons la revista Semana, Bosé prenia aquesta decisió per solucionar certs problemes econòmics.

Aquesta residència va ser comprada pels seus pares, Luis Miguel Dominguín i Lucía Bosé, i la seva construcció data del 1966. A més, va ser reformada a petició de Miguel l'any 2010, amb la intenció de poder-s'hi refugiar cada vegada que tornava a Espanya.

Imatge de Miguel Bosé parlant molt alterat amb la premsa
Miguel Bosé ha deixat enrere els conflictes amb Nacho Palau | Europa Press

Tot i això, sembla que només li donava ús a l'habitatge a l'estiu o per Nadal. De fet, el 2018 ja va estar a punt de posar-la a la venda, i resultava que el nou llogater seria el mateix Jorge Javier Vázquez.

Així ho explicava el mateix presentador. «Ell era a Panamà vivint i ens van dir que ens havíem d'esperar que ell tornés al desembre».

“Em va agradar molt la casa. No hi havia cap imatge, me la van ensenyar i em van passar el full de despeses i tot perquè vam estar a punt de llogar-la”, detallava sobre això.

Ara, i segons apunten a diversos mitjans, Bosé ha acabat venent la casa al futbolista Thibaut Courtois per diversos milions d'euros.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Miguel Bosé va estar molt pendent de l'estat del seu ex | Europa Press

D'altra banda, cal destacar que Bosé ha aconseguit reconciliar-se amb el seu ex Nacho Palau. La malaltia de l'escultor els ha acostat més que mai, cosa que també suposa una gran alegria per als quatre fills.

Els petits es veien obligats a viure separats fins ara, quan l'acostament entre els seus pares els ha permès reprendre el contacte.

I no només això, sinó que el cantant ha estat pendent a tota hora de l'estat de Palau en la dura lluita contra el càncer.

Miguel Bosé, més a prop que mai de Nacho Palau

«Si et passa alguna cosa, jo em faré càrrec dels teus fills», li hauria promès. «Per fi hi va haver una mica de pau entre ells. Tot i això, el que definitivament els va acostar, va ser el diagnòstic de Nacho».

Segons apunten fonts properes, «la notícia del càncer va ser un cop molt fort per a Miguel Bosé. Encara que ja fa sis anys que estan separats i han estat en problemes legals, ell considera Nacho com l'amor de la seva vida. Imagina't, 26 anys junts».

Just per això, no dubtava a deixar enrere els problemes que havien tingut fins ara. «Tant li van impactar les paraules a Miguel que, immediatament, va enviar els seus dos fills a Espanya perquè estiguessin uns dies amb Nacho i li injectessin ganes de viure», asseguren.

Fa poc, l'intèrpret d'Amante bandido decidia per fi trencar el silenci i parlar obertament sobre el seu ex. «Nacho està estable, està bé», deia sobre l'escultor, que fa poc donava la gran notícia que ja havia acabat el tractament contra el càncer.

Nacho Palau al plató de 'Déjate querer'
Nacho Palau ha anunciat orgullós el final del tractament | Mediaset

«Està bé, que és el millor, i això és recent, de la setmana passada. És una alegria que sigui així», confirmava sobre el seu estat.

«És un tipàs. Ha refet la seva vida i té una parella que és un supertip», afegia, fent referència també a Cristian Villela.

La veritat és que la relació de la parella està actualment a l'aire, ja que s'ha comentat que podrien haver-se donat un temps.

Tot i que Cristian ha estat el gran suport per a Nacho Palau durant aquests mesos tan durs, sembla que certs frecs familiars els passaven factura.

És més, Villela decidia passar el Nadal a Xile, la seva terra natal, per poder-se respirar. Tot i que les paraules de Bosé semblen indicar que tots dos podrien haver-se donat una segona oportunitat, i no només això, sinó que compten amb el vistiplau.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!