Miguel Bosé preocupa els seus fans en l'entrega dels 'Grammy'

El cantant va mostrar una imatge molt deteriorada i va tenir molts problemes per fer-se entendre, ja que tenia una profunda ronquera

El cantante Miguel Bosé durante su intervención en la entrega de los Grammy Latinos 2018
El cantant Miguel Bosé durant la seva intervenció en els 'Grammy Latinos 2018' | CatalunyaDiari.cat

Definitivament Miguel Bosé no viu en el seu millor moment. Al cantant se l'acumulen els problemes tant personal com professional que estan afectant la seva salut. Així la seva imatge molt deteriorada a la gala dels premis 'Grammy Latinos 2018' va preocupar molt els seus seguidors. 

El cantant havia de presentar el guardó a 'Personatge de l'any', que va acabar guanyant el grup Maná, i va pujar a l'escenari capcot i no amb massa entusiasme. Tot el públic assistent es va mostrar alarmat davant aquesta imatge de Bosé. 

Els dubtes sobre el seu estat de salut es van disparar quan va començar a parlar. Va tenir molts problemes per fer-se entendre, ja que tenia una clara ronquera. Els comentaris sobre que li passava es van disparar a les xarxes socials. 

«Que li passa a Miguel Bosé amb la seva veu?» o «Com surts a entregar un premi amb aquesta veu?» eren algunes de les piulades generalitzades. Altres lamentaven haver de veure al seu ídol en aquesta situació.  

Exclouen Miguel Bosé de la Gala contra la Sida 2018 

Aquesta reaparició en públic s'ha produït després que s'hagi conegut que aquest any no serà l'ambaixador de la Gala contra la Sida. Bosé feia uns quants anys que era el presentador d'aquest acte solidari

Miguel Bosé hizo saltar las alarmas durante su reaparición en los Premios Grammy 2018
Miguel Bosé va mostrar un preocupant estat de salut durant la seva intervenció | CatalunyaDiari.cat

 

El cantant va rebre un cop molt dur quan es va confirmar que l'esdeveniment, que tindrà lloc al MNAC de Barcelona el pròxim 19 de novembre, serà presentat per Jesús Vázquez. L'organització va justificar aquesta decisió com la necessitat de donar un canvi d'imatge a la cita. 

Conflictes amb Nacho Palau però també amb la seva mare

El conflicte amb Nacho Palau per la custòdia dels seus quatre fills, podria haver afectat també a la seva relació amb la seva mare Lucía Bosé. Tots dos haurien discutit perquè ella va afirmar que continuava sent l'àvia de tots els nens

Miguel Bosé y su madre, Lucía Bosé
Miguel Bosé i la seva mare, Lucía Bosé, s'haurien distanciat | CatalunyaDiari.cat

 

Palau i Bosé van acabar la relació de la pitjor manera possible. Els seus 26 anys junts no van evitar que Nacho amenacés el cantant amb denunciar-lo per quedar-se ell amb els fills en comú. Així ho van confirmar en un comunicat els seus advocats. 

Migue Bosé y Nacho Palau, enfrentados tras romper su relacion
Migue Bosé i Nacho Palau estan enfrontats pels seus fills | CatalunyaDiari.Cat

 

Els representants legals de l'exparella de Miguel Bosé van afirmar que «interposarien les accions judicials necessàries per a la defensa i protecció dels seus interessos». Encara que de moment s'han repartit els seus quatre fills, sembla que la guerra entre tots dos pot continuar. 


Comentaris

envia el comentari