Miguel Bosé publica per primera vegada una fotografia amb els seus quatre fills

El cantant ha gaudit de Disneyland que segons ell: «és el lloc més feliç del món»

 

Miguel Bosé ha aprofitat els seus dies de descans per gaudir de Disneyland al costat dels seus quatre fills. Gràcies a una fotografia que el cantant ha publicat a les xarxes socials, s'ha pogut veure per primera vegada la imatge dels seus petits. El cantant ha volgut compartir aquesta tendra fotografia a Instagram on se'l pot veure amb les típiques orelles de Mickey Mouse dec ara a la càmera mentre que els petits surten d'esquena amb el mateix barret. 

Bosé sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat, i per aquest motiu va decidir traslladar la seva residència a Panamà per poder criar als seus petits allunyats del focus mediàtic. Ara mentre prepara el seu proper concert a Los Angeles per a aquest divendres 21 d'abril, el cantant ha gaudit de la companyia dels seus fills en un lloc únic, el que ell mateix defineix com «el més feliç del món».

 

Aquesta fotografia es suma a les declaracions que el cantant va realitzar al programa 'El Hormiguero', on parlava de la personalitat de cadascun dels seus fills: «Cadascun té una personalitat diferent encara que els hagi educat igual. Diego, el més gran, és molt creatiu, fa performance i viu en un món apart. Tadeo té una ment brillant, és el més organitzat, tot ho sap, és una autèntica enciclopèdia. El tercer Ivo ho té molt clar, tu li dius 'què vols ser quan siguis gran?' i et diu paleontòleg, perquè és el senyor que cuida els ossos dels dinosaures. I el quart, Telmo, és el bebè. Ha descobert que és molt millor ser un bebè. A aquest li agrada ser el primer en tot, va cercant la medalla olímpica d'alguna cosa, no sé de quina però a casa me la portarà segur».