Miguel Bosé reapareix en un vídeo molt desmillorat

El cantant va compartir un vídeo al seu compte d’Instagram per felicitar el nou any on se’l podia veure molt castigat i amb afonia

El cantante no atraviesa por su mejor momento
El cantant no passa per un dels seus millors moments | La Coctelera

D’ençà que es va saber la seva relació i posterior ruptura amb l’escultor Nacho Palau, sembla que el cantant Miguel Bosé  no es troba en un dels seus millors moments respecte al seu estat de salut. Fa uns dies, segons avança ‘La Coctelera’, l’artista va compartir un vídeo a les xarxes per felicitar el nou any que va deixar inquietats als seus seguidors.

Una felicitació preocupant

Amb motiu de la celebració d’any nou, Miguel Bosé va voler desitjar un bon any als seus seguidors a través del seu compte d’Instagram mitjançant un vídeo. El cantant mostrava els seus millors desitjos: «Per tots, un esplèndid 2019. Que vingui el millor del millor. Gràcies per aquest esplèndid 2018. A reveure. Us estimo. Chao», era la felicitació que enviava als seus seguidors.

Miguel Bosé en una de sus últimas apariciones en un vídeo en Instagram
Miguel Bosé en una de les seves últimes aparicions en un vídeo d'Instagram | La Coctelera

 

Aquest vídeo, no obstant això, va inquietar a les xarxes, ja que Miguel Bosé mostrava un aspecte una mica demacrat, amb una mirada molt trista i una afonia que preocupava els seus fans. La publicació, lluny de semblar una felicitació, semblava una espècie de comiat. És evident que el cantant no està passant pel seu millor moment a causa dels problemes judicials que arrossega amb la seva exparella Nacho Palau, que està lluitant per la reunificació familiar dels quatre fills que tenen en comú.

També pots llegir: Miguel Bosé viu amb dos dels seus fills després de trencar amb Nacho Palau 

No és el primer cop

En la gala dels 'Grammy Llatins 2018', celebrada fa uns mesos, vam poder veure a Miguel Bosé en un estat que va fer saltar les alarmes. No és el primer cop que el cantant es deixa veure una mica demacrat, i tot sembla apuntar que no aconsegueix desfer-se dels problemes d’afonia des de fa un cert temps. 

Miguel Bosé muy deteriorado en los Grammy Latinos 2018
Miguel Bosé a la gala dels 'Grammy Llatins 2018', on es va veure una mica desmillorat | La Coctelera

 

Miguel Bosé continua vivint a Mèxic amb els seus dos fills biològics, mentre que el seu ex Nacho Palau resideix a Espanya amb els altres dos fills fruit de l’escultor. El cantant, tot i la distància, no és aliè al revolt que està causant la seva situació personal. Intenta portar una vida tranquil·la, però fins que els tribunals no arribin a un acord, Miguel seguirà estant en el punt de mira.  A més, el cantant va ser revelat com el presentador de la Gala contra la Sida que es va celebrar el Novembre, fet que va suposar un cop fort per Miguel Bosé.

També pots llegir: Miguel Bosé preocupa els seus fans en l'entrega dels 'Grammy'

Les cites de Miguel Bosé amb la justícia aquest 2019

A més de la demanda interposada per Nacho Palau, Miguel Bosé serà citat pel jutge pròximament a Madrid per declarar sobre la suposada apropiació indeguda de la seva mare Lucía Bosé.

Miguel Bosé junto a su madre Lucía
Miguel Bosé junto a su madre Lucía | Bekia

 

Es tracta d’uns quadres de Picasso que van pertànyer a la seva àvia i que, segons va declarar la matriarca del clan Bosé, aquesta els hi va regalar. Per últim, l’artista té problemes amb l’Agència Tributària, que reclama el pagament d’1,8 milions d’euros.

També et pot interessar: Miguel Bosé i la seva mare, molt distanciats després que ella digués que el cantant «està en decadència»


Comentaris

envia el comentari