Miguel Bosé sorprèn en revelar que va ser alcohòlic: «He begut tot el que he pogut»

El cantant explica també que va anar més enllà i que va «provar-ho tot»

Miguel Bosé.
Miguel Bosé en una imatge d'arxiu | Cedida

Miguel Bosé és un artista d'abast internacional. El cantant espanyol acumula èxits a l'estranger i, precisament per això, aquest és una de les figures més destacades del festival Viña del Mar, a Xile. Aquest, doncs, és una de les grans estrelles d'un dels actes més importants de Llatinoamèrica i, com a tal, és un dels artistes més buscats pels periodistes.

I en una de les entrevistes amb els periodistes xilens, de fet, Bosé ha optat per fer una sonada confessió. «He begut tot l'alcohol que he pogut», va revelar el cantant en una entrevista a 'People'. Al fil de la confessió, aquest ha explicat: «He begut tot el que m'han donat i encara més. Del bo i del dolent, m'ho he begut tot».  

 

Esta noche fue pasión pura @movistararena #Chile

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

Les seves paraules, però, no van aturar-se aquí. «També he fumat i de la resta, també n'he pres», ha explicat aquest mentre reconeixia els grans excessos que havia viscut durant la seva trajectòria. Amb 61 anys, d'altra banda, explica que ara es pren la vida amb una altra perspectiva totalment diferent.

 

Els seus fills, motor del canvi

Miguel Bosé ha reconegut també que els seus fills han tingut una gran incidència amb el seu canvi. «Vaig estar totalment perdut. Tot i això, ara ja no faig res perquè ja he fet de tot», ha explicat el cantant mentre al·legava que el naixement dels seus fills va servir de pretext per fer un gran canvi.

En aquest context, doncs, Bosé explica que va pensar: «Ja ho he fet tot i ara ja està. I ara què? Què he de fer? De què em serveix tot allò que vaig viure?».

Des d'aleshores, l'artista espanyol relata que «no he tornat a sortir» perquè «aquella època d'excessos ja ha passat».

«Vaig estar a l'infern»

És la darrera i sonada confessió de Miguel Bosé. En una altra entrevista a la revista ‘Vanity Fair’, l'artista va explicar que havia consumit altres substàncies, més enllà de l'alcohol.

«Ho vaig fer durant anys. Quan ningú sospitava res —no hi havia mòbils ni mitjans que em perseguissin— el cert és que m'ho vaig passar molt bé. I així, vaig poder provar-ho tot». 


Comentaris

envia el comentari