Miguel Bosé viu amb dos dels seus fills després de trencar amb Nacho Palau

La seva exparella té la custòdia dels dos altres

Miguel Bosé se ha ido a vivir a México con dos de sus hijos
Miguel Bosé viu ara a Mèxic amb només dos dels seus quatre fills | Cedida

Miguel Bosé sempre s'ha caracteritzat per protagonitzar notícies d'allò més polèmiques i sorprenents. L'última, segons explica la periodista Carmen Rigault a 'El Mundo', ha estat la decisió que han pres ell i Nacho Palau després de posar fi a la seva relació. Cadascun d'ells viurà amb només dos dels seus quatre fills en comú

La periodista confirma que «la decisió va ser molt difícil» però afegeix «els germanets es troben a faltar, però els pares supleixen aquesta necessitat amb sessions d'amor i Skype». Tot apunta que aquest és el motiu del trasllat del cantant a una de les zones més exclusives de Ciutat de Mèxic. 

Miguel Bosé comença una nova vida una a Mèxic

Abans de viure en el país nord-americà, Bosé ja feia anys que havia abandonat la seva residència espanyola. Fa un temps va decidir instal·lar-se, amb la seva exparella i els seus quatre fills, en el seu país natal, Panamà. 

Tot i això, sembla que la seva inclusió en la llista de morosos d'Hisenda també ha ajudat al fet que no vulgui tornar a Espanya. Des de l'agost, viu gairebé ocult en un nou país, i és que l'artista ha protagonitzat algun episodi on es mostrava molt recelós amb la intimitat dels seus fills. Fa unes setmanes, va demanar, amb l'ajuda d'uns agents de seguretat, a una nena que esborrés una fotografia dels seus fills que havia fet amb el seu telèfon.    

Vol allunyar-se dels mitjans de comunicació

Peòr sobretot de qui vol fugir Miguel Bosé és de la premsa del cor, tant de l'espanyola com de la mexicana. Des que viu allà, està sent perseguint per un gran nombre de mitjans de comunicació. Per tal de tenir més privacitat, però, viu en una de les urbanitzacions més exclusives de la capital, en el barri d'Interlomas. 

La seva nova casa es troba en un complex residencial de luxe, compta amb un gran jardí i piscina i està vigilada per seguretat privada. Cal recordar que Mèxic és el país llatinoamericà on Bosé té més seguidors. A més de per la seva carrera musical, s'ha fet molt conegut els últims anys per participar en el programa televisiu de 'La Voz México'. Casualment, també la discogràfica i la seva agència de representació tenen la seva seu en aquesta país.  


Comentaris

envia el comentari