Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti sap que l'acomiadament és imminent i coneix el seu substitut

El col·laborador és a la corda fluixa i podria perdre la cadira a 'Sálvame'

Tant Miguel Frigenti com Rafa Mora són a la corda fluixa a Sálvame, cosa que els té molt angoixats. Tots dos col·laboradors són conscients que poden perdre la seva valuosa cadira en qualsevol moment, i fins i tot han conegut els seus possibles substituts.

Ni més ni menys que Labrador, conegut pel seu pas per Gandia Shore o Mujeres y hombres y viceversa. El valencià seria el candidat perfecte per substituir Mora a plató i deixar-lo sense feina. «Rafa sempre vol ser número 1. Però com a col·laborador, veig que no hi pinta res. Per començar, el Rafa que jo coneixia s'ha deixat. Només fa un paper i es conté. Ell és més dèspota, més maleducat», comentava sobre el que va ser el seu amic.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti sap qui seria el seu substitut en cas de ser acomiadat | GTRES

I Alberto Frigent i, germà de Miguel, que es postula com un gran tertulià malgrat les seves escasses aparicions a la televisió. «Esteu provocant una guerra familiar, ho sabeu, oi?», es lamentava en entrar al plató. «Ahir quan va sortir d'aquí ja estava preocupat que jo li tragués la cadira».

Tot i això, Miguel no ha dubtat en cap moment a mostrar-li tot el seu suport i així ho demanava als seus seguidors en xarxes socials. «Espero que li doneu suport perquè és el millor en tot el que es proposa. Orgullós de la família que tinc i dels valors que m'han inculcat», assegurava el col·laborador.

Del que no hi ha dubte és que Rafa Mora corre força perill, i és que ja s'ha enfrontat amb diversos dels seus companys, que no el veuen amb gaire bons ulls per la seva actitud xulesca. «Sempre actues com si hi hagués una càmera encesa, actues fins i tot als passadissos. Ets un pilota amb tots», li retreia Carmen Alcayde.

▶️ Vídeo del dia

Miguel Frigenti es juga el lloc de treball amb el seu propi germà

«Hi ha moltes vegades que critiques als teus companys i apuges el to i no és necessari. Sí que és cert que hi ha persones que tractes amb molta consideració i d'altres que no», seguien les crítiques. Mentre que, per la seva banda, Miguel tampoc no es deslliura dels atacs. Sobretot, després d'acusar la resta de col·laboradors d'intentar blanquejar la imatge de Mora tot i estar a la corda fluixa.

El periodista insisteix que el de València està fent un paperot, i assegura haver estat objectiu diverses vegades de comentaris 'reprovables' i 'homòfobs' per la seva banda. «Em poso jo a plorar, senyors? És que aquest senyor em fa gestos homòfobs. Diu que soc la mascota del programa. Ai, és que es riu del meu xicot, es riu de mi. Ai! No em vull quedar sense feina», es lamentava.

Rafa Mora
Rafa Mora s'enfronta a Miguel Frigenti | Instagram

«Se li ha capgirat una situació i he quedat com el dolent quan l'únic que he fet ha estat defensar-me», explicava Frigenti. «No canviaré d'opinió perquè ara estigueu blanquejant la imatge de Rafa Mora», sentenciava dolgut. Una situació que, sens dubte, ha portat Sálvame al límit i ha provocat una gran tensió.

«S'ha de ser més adult. El que està fet, ja està fet, i si t'has equivocat i has tingut conductes que són reprovables demana perdó i assumeix-ho. No vinguis aquí de víctima i no siguis un nen», tancava amb un comentari d'allò més aplaudit.

Fotomuntatge d'un story de Rafa Mora.
Rafa Mora agraeix les mostres de suport en un story d'Instagram | Instagram: @rafamoratete

La veritat és que l'audiència també comença a cansar-se de certs comportaments més que reprotxables i deixen clar a qui donen suport. «No estàs fent cap mena d'autocrítica. Per excusar els teus errors estàs atacant els altres», remarcaven els fidels seguidors del programa. «Si us plau, que tothom escolti Frigenti, perquè podria dir qualsevol cosa, però ha elegit dir veritats», apuntaven.