Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti confirma els pitjors presagis sobre la seva salut des de l'hospital

Miguel Frigenti pateix una inesperada recaiguda que deixa els seus paralitzats

Miguel Frigenti continua preocupant els seus seguidors pel seu estat de salut. Després d'estar durant uns quants dies ingressat en un hospital madrileny, el col·laborador de 'Sálvame' ha enviat un missatge preocupant. I ho ha fet a través del seu perfil de Twitter, que ha alarmat molt els seus.

La realitat és que el periodista no està passant per un dels seus millors moments, almenys si parlem de la seva tocada salut. El cas és que, en només mig any, el gran amic d'Adara s'ha vist immers en dos ingressos que l'han agafat per sorpresa. I l'últim va ser fa uns dies.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti està travessant un moment delicat pel que fa a la seva salut | GTRES

Tot i que tot apuntava que el tertulià s'havia recuperat i havia aconseguit deixar enrere aquests problemes, res més lluny de la realitat. Tot indica que l'estat del col·laborador és pitjor del que molts pensaven. Cosa que ha deixat gelats els que més l'estimen.

Preocupa Miguel Frigenti després del seu darrer missatge

El passat dissabte 4 de juny, el conegut col·laborador de 'Sálvame' informava als seus seguidors que ja estava gairebé recuperat d'un problema de salut. Un contratemps que l'havia  mantingut apartat dels mitjans diverses setmanes. Miguel Frigenti publicava un tuit al seu compte de Twitter informant del següent.

«Hola a tots, volia agrair tots els missatges d'afecte i d'interès. M'estan cuidant molt bé, espero sortir aviat de l'hospital i no tornar-hi aviat. Petons a tots i gràcies per ser-hi», deia el primer dels missatges.

Dos dies més tard, el 6 de juny, el tertulià i exconcursant de 'Secret Story' deixava clar que ben aviat tornaria al seu lloc de 'Sálvame' .

«Demà em donen l'alta, gràcies a tot el personal sanitari de 'Vithas La Milagrosa' pel seu afecte i professionalitat. Gràcies a tots els que m'heu escrit per whatsapp i per les xarxes. Ens veiem aviat», deia poques hores abans de reaparèixer al plató de Telecinco.

Era dimecres passat quan vèiem Miguel Frigenti seure a la seva cadira habitual amb un bon aspecte i res no ens feia témer que recaigués en la seva malaltia.

Miguel Frigenti fa saltar les alarmes després de la seva recaiguda

El jove periodista no ha volgut explicar realment el motiu pel qual ha estat ingressat i pel que li han fet diverses proves mèdiques durant alguns dies. Així, aquest ha publicat al seu Twitter un preocupant missatge que ha inquietat més que mai els seus fans. Un tuit en plena matinada que deixa més angoixats els que segueixen cada dia l'expert en 'realities' de Telecinco.

'Fart', ha estat la paraula que ha escrit el televisiu al costat d'una gràfica emoticona: un cor embenat. Un breu missatge que podria fer entendre que la seva salut encara no està del tot bé.

Tot i que parlem d'un tuit que pot provocar diverses interpretacions, sembla que amb aquest n'hi ha hagut prou perquè els seus seguidors reaccionin. I ho han fet donant-li suport com mai en aquests moments tan complicats per al jove tertulià.

«Molts ànims» o «tot anirà bé», han estat alguns exemples dels centenars de missatges que ha rebut el periodista després del seu breu tuit.

El cas és que, encara que el vèiem dimecres passat a 'Sálvame' , el seu retorn ha estat flor d'un dia. Sembla que encara hauran de passar uns dies perquè Miguel torni a entretenir-nos amb els seus comentaris incisius. Una reaparició que trigarem a veure, i és que sembla que el programa de Telecinco té mala sort després del que va passar amb Belén Esteban, Lydia Lozano o Chelo García Cortés.