Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti deixa de pedra el seu xicot amb el que ningú sabia sobre el seu passat

Frigenti parla sobre un problema personal

Miguel Frigenti no parla habitualment de la seva vida privada. Se sent força descol·locat quan es pronuncia sobre algun assumpte que afecta els seus. Tanmateix, fa uns dies va sorprendre el seu xicot i tots els espectadors amb una revelació molt personal.

Fa un parell de setmanes, el Ministeri d'Igualtat estrenava un cartell amb cinc dones. La intenció era que tota mena de cossos havien de ser acceptats, ja fossin grosses, primes o, fins i tot, sense un pit. Però, en lloc d'aconseguir el seu propòsit, va resultar ser un fracàs per la polèmica que es va desfermar.

Frigenti va voler donar el seu punt de vista sobre aquesta campanya. Les senyores que apareixen a la imatge no havien rebut cap mena de compensació econòmica. A més, algunes havien estat retocades i no apareixien tal com eren.

El col·laborador de Sálvame, arran d'aquest anunci, va intentar abordar una història molt personal que afecta la seva família. En aquesta campanya, una de les models que apareix se la pot veure amb pèls a les aixelles i amb les cames modificades amb Photoshop. Però, en realitat, li falta una a causa d'una amputació.

Durant la seva intervenció a l'espai de Telecinco, va mostrar la seva indignació pel que va passar amb l'esmentat cartell. I és que la seva mare té amputades les dues cames des de fa anys, i per a ells ha estat un «estigma». Va explicar que no ho van passar gaire bé durant la seva joventut, ja que la gent els assenyalava quan anaven a la platja.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti va parlar sobre els seus problemes. | GTRES
 

«Alguns s'acostaven, fins i tot, per preguntar-li per què tenia les cames amputades per sobre del genoll», recorda una mica molest. En el seu cas, que «no vam tenir una infància com la resta».

Miguel Frigenti entén que s'ha comès un error greu. Que no es va aconseguir l'objectiu que s'havia plantejat amb aquesta proposta publicitària. No té gaire sentit esborrar-li una de les cames ortopèdiques a la dona que posava.

Estava molt lluny d'aconseguir-se tot allò que s'havia plantejat en un primer moment, que era donar visibilitat a tots els cossos. Però no es va conformar a donar la seva valoració a la televisió. També ho va fer a les seves xarxes socials, tractant de conscienciar la gent.

«Presumim de societat inclusiva i moderna; i una merda», va escriure el col·laborador. Està convençut que encara queden molts passos per fer en aquest sentit. La campanya d'Igualtat havia estat un pas enrere.

Explica que encara «continuem veient el que la meva mare, una persona amb espina bífida, i milers de persones més han viscut a la seva vida». Es feia ressò d'un episodi del passat que no ha aconseguit treure's del cap.

▶️ Vídeo del dia

Un any complicat per Miguel Frigenti

Miguel Frigenti ha tingut un any força complicat pel que fa a la salut. En només tres mesos, va haver d'ingressar tres vegades en un hospital. Molts seguidors van estar atents a la seva evolució.

Era habitual que compartís fotografies al llit d'un centre mèdic amb una via. Una imatge que es va repetir més d'una vegada. Perquè els seus fans no es preocupessin, va intentar explicar què havia passat.

Pla general de Miguel Frigenti posant enmig del carrer amb els braços plegats i somrient
Uns problemes de salut van apartar Miguel de la televisió. | GTRES
 

«Fa tres setmanes vaig tenir molta febre i em van haver d'ingressar per controlar-la perquè no baixava», va començar dient. Després de fer-li una sèrie de proves, «em van dir que el bacteri que m'havia atacat era resistent a tots els antibiòtics». Per això van haver d'ingressar-lo per tenir-lo controlat.

Miguel Frigenti, malgrat tot, calmava els seus dient que estava «fenomenal». «Vaig cada dia a l'hospital de dia per rebre antibiòtics intravenosos. Cada dia és un dia menys i ja estic fenomenal», explicava.