Miguel Frigenti explica l'infern que va viure durant la seva adolescència

El col·laborador s'ha obert en canal amb els seus companys de 'Sálvame'

Miguel Frigenti
Miguel Frigenti ha explicat la dura infància que va viure | Instagram

Miguel Frigenti mai ha tingut cap inconvenient per parlar de la seva condició sexual als programes de televisió on treballa. Tant és així, que en més d'una ocasió el col·laborador s'ha atrevit a explicar davant dels seus companys i tots els espectadors el calvari que va viure durant la seva adolescència pel simple fet de ser homosexual

Assetjament a l'escola

Frigenti ha assegurat aquest dilluns al programa 'Sálvame' que li costa recordar moments feliços de la seva infància i adolescència amb els seus companys de classe. El col·laborador ha narrat com aquests li pegaven a la porta de l'escola i li feien el buit sense cap mena de pudor, a més a més ha recordat el dia que va organitzar una festa d'aniversari i no s'hi va presentar ningú, una clara mostra de 'bullying'

Miguel Frigenti ha confessat que va arribar a enviar cartes als seus professors demanant-los que li aprovessin les assignatures que li impartien, per poder evitar anar a classe i lliurar-se així de l'infern que estava vivint. Finalment, el periodista va poder acabar la seva etapa escolar, es va formar i va començar a viure una nova vida allunyada de totes aquelles persones que el van assetjar durant tants anys. 

 

'Gran Hermano' va ser la seva via d'escapament

El col·laborador ha assegurat que l'inici de 'Gran Hermano' va suposar una via d'escapament per a ell. Frigenti ha explicat com marxava de classe per anar a veure el directe de la casa de Guadalix, i que això li servia per oblidar-se dels seus problemes, almenys durant una estona. Segons ha manifestat, el que més el sorprenia era veure a persones que no es coneixien però que alhora s'estimaven i arribaven a fer-se amics. 

El moment més crític de la vida de Frigenti va tenir lloc quan el jove va passar dels vint anys, quan li va dir a la seva mare que volia morir. La seva progenitora va portar-lo a teràpia per tractar d'una vegada l'important problema d'autoestima que va patir. 


Comentaris

envia el comentari