IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Miguel Gómez, la primera parella de Victoria Federica, filla de la infanta Helena

Van ser fotografiats mentre estaven passejant de la mà pels carrers del centre de Madrid

Victoria Federica durant la 'Madrid Horse Week'
Victoria Federica durant la 'Madrid Horse Week' | CatalunyaDiari.cat

Les campanes de l'amor comencen a sonar a casa de la infanta Helena. La seva filla, Victoria Federica, als seus 17 anys, ja té parella, segons ha pogut saber 'El Mundo'. Els dos joves van ser enxampats pel mitjà passejant de la mà pels carrers de Madrid el passat divendres 12 de gener.

Encara que asseguren que durant la seva cita no van existir els petons en públic, la seva actitud era molt afectuosa i van estar sols tota la nit, una vetllada romàntica en parella.

El noi que sembla que ha conquistat el cor de la germana de Froilán és Miguel Gómez Mendoza. El jove té 20 anys i prové d'una adinerada família de Jerez de la Frontera, a Cadis. Té quatre germans que han estudiat tots a Andalusia i després han fet la carrera universitària a Madrid.

Imagen de Miguel y Victoria durante su cita.
Imatge de Miguel i Victoria Federica durant la seva cita. | Imatge de: El Mundo

 

Dues aficions que uneixen els joves

L'avi de Miguel va ser el metge titular de les places de toros de Sanlúcar de Barrameda. Aquest càrrec el va acostar a les famílies més poderoses de la zona i va col·locar la seva entre les més importants. Per això, l'afició pels toros està molt present en Miguel, una cosa que comparteix amb Victoria Frederica.

Una altra afició que ha unit els dos joves ha estat l'hípica. La filla de la infanta Helena ja fa dos anys que pràctica quasi diàriament la munta de cavalls. Miguel, per la seva banda, també és un aficionat a l'hípica, però prefereix la muntura espanyola i els cavalls de passeig.

Encara no es coneixen més detalls de la relació entre ells dos, però molts usuaris de les xarxes socials ja han mostrat la il·lusió que els fa conèixer, per primera vegada la parella de la filla de la infanta.


Comentaris

envia el comentari