Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Marcos

Miguel Marcos i Andreíta, preocupats per la salut de Belén Esteban

Miguel Marcos fa saltar totes les alarmes després d'assabentar-se'n

Miguel Marcos no les té totes últimament, especialment després del patiment que ha patit la seva dona. Tot després d'aquella inoportuna caiguda al plató de Sálvame, cap al mes d'abril.

Miguel Marcos és conscient que la 'princesa del pueblo' passaria per una mala època després de caure a terra durant seu programa. Era conscient que la seva recuperació no seria fàcil, ja que Belén no és una bona malalta, com ella mateixa ha confessat diverses vegades.

El cas és que la família de la televisiva està espantada perquè la de Paracuellos fa uns dies que  dona voltes al cap sobre el seu estat de salut. Ho està fent després d'una operació de tíbia i de peroné que va ser més complicada del que al seu dia es va explicar.

Miguel Marcos tem per la salut de la seva dona

Tot i que, en un primer moment, Miguel Marcos i Andreíta es pensaven que la col·laboradora de Sálvame tindria una recuperació tranquil·la, res més lluny de la realitat.

Es pensaven que la seva salut no es veuria alterada en forma de seqüeles, però sembla que hi ha un risc alt que Belén pateixi algun tipus de conseqüències. En aquest sentit, els metges ja han estat clars amb ella.

Miguel Marcos
Miguel Marcos portant la llitera amb Belén Esteban estirada després de trencar-se la tíbia i el peroné | EUROPA PRESS

El cas és que tot i que Belén Esteban ha tornat a treballar a Sálvame, tot i que hi va menys dies del que és habitual, la madrilenya té la mosca darrere de l'orella.

Ha seguit el tractament com li han aconsellat els metges i sempre s'ha deixat guiar pels professionals que en saben. Ho ha fet per intentar sortir d'aquest pou en què es va ficar ja fa més de mig any.

«Li terroritza no arribar a caminar bé com al principi li van dir»

Quan semblava que tot anava vent en popa, la dona de Miguel Marcos ha sabut que no tot el que llueix és or i se li ha posat la por al cos que en el futur ja no sigui la Belén d'abans.

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Belén Esteban sap que la seva recuperació no està anant com ha d'anar | Mediaset

«El cas és que alguna cosa ha passat perquè les coses no van com li havien dit que anirien», exposa un conegut mitjà digital en paraules d'una persona propera a Belén.

«Torna a estar decaiguda i desanimada, li terroritza no arribar a caminar bé com al principi li van dir», expliquen. La veritat és que la 'princesa del pueblo' assisteix a teràpia des que es va operar amb èxit de la tíbia i del peroné. Però, no acaba de progressar anímicament i els seus companys ja ho han notat al plató.

Belén tornava fa poc més d'un mes al seu lloc de treball i ha cridat l'atenció com ha saltat molt en temes sobre els quals abans es mostrava més relaxada a l'hora de donar la seva opinió.

 

La madrilenya ha de ser forta malgrat les males notícies

A més, tot i que de forma concisa, també ha parlat del pare de la seva filla, cosa que li ha prohibit per activa i per passiva la mateixa Andreíta.

Sembla que la madrilenya no troba lloc i, després de saber que la recuperació no estaria anant pel bon camí, s'ha espantat. Ha vist les seqüeles que li poden quedar de per vida a Belén i això ha provocat que la 'princesa del pueblo' estigui més baixa moralment que mai.

Ara, tant Miguel Marcos com Andrea Janeiro hauran d'intentar fer veure que res no és definitiu i que potser amb el pas del temps les seqüeles s'aniran minimitzant fins que ja no en quedi cap rastre, per a satisfacció de Belén.