Primer pla de Miguel Marcos.

Miguel Marcos se n'anirà de casa de Belén Esteban aquest any 2023: un motiu clau

Miguel Marcos i Belén ho tindrien tot planejat

El 2023 ja ha arribat i tot apunta que Miguel Marcos i Belén Esteban tenen plans importants. Després d'un any molt convuls per a Belén amb la fractura de la tíbia i el peroné i el seu baix estat anímic, la parella pensa aprofitar el temps al màxim.

Miguel Marcos farà les maletes i se n'anirà de casa. Això sí, no ho farà sol, sinó en companyia de la seva dona, però no serà per gaire temps. La raó no pot ser millor: han planejat un romàntic viatge junts aquest 2023. Així ho confessava Belén la tarda passada a Sálvame. La col·laboradora té pensat recuperar tot el temps perdut aquest any. 

Segons ha confessat Belén, el viatge en qüestió es tractaria del regal d'aquest Nadal i la parella ja ho tindria tot preparat. Miguel ja està preparat per anar-se'n de casa, encara que no hagi donat declaracions sobre el tema.

Miguel Marcos i Belén preparen les maletes per anar-se'n de viatge

No hi ha dubte que no hi ha millor regal nadalenc que un bon viatge, sobretot si és en bona companyia. Doncs això mateix hauran pensat Belén i Miguel Marcos, ja que aquest seria el regal que s'han fet mútuament. Així ho confessava la col·laboradora la darrera tarda al plató de Sálvame.

Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient
Belén Esteban ha parlat del viatge que té planejat amb Miguel Marcos per 2023. | GTRES

Això sí, Belén no ha volgut explicar gaires detalls sobre aquesta escapada romàntica que tenen planejada, i encara menys el destí que han triat. Es tractaria d'un viatge per deixar enrere tots els malsons que han viscut aquest darrer any. Per a la col·laboradora no ha estat gens fàcil afrontar el 2022.

Ella mateixa va confessar que el seu accident en ple directe que li va ocasionar la fractura de la tíbia i el peroné va ser molt traumàtic. Belén va témer, fins i tot, que podria caure en una depressió, ja que el seu estat anímic es va veure durament afectat.

Tanmateix, la col·laboradora no ha pogut evitar somriure en parlar sobre aquest pla que els fa molta il·lusió, però té clar que, fins que no estigui totalment recuperada, no s'hi embarcarà. La veritat és que hi ha molts motius perquè 2023 sigui un dels anys més especials de la parella perquè complirà el seu desè aniversari. Es van conèixer el 2013 i poc després van iniciar la seva bonica història d'amor. A més a més, Belén complirà 50 anys, una xifra més que important.

Tenen molt a celebrar i aquest viatge serà la cirereta del pastís.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban i Miguel Marcos celebraran el seu 10è aniversari en 2023. | Instagram

Miguel Marcos al costat de la seva dona

Miguel Marcos ho és tot per a Belén. De fet, ella mateixa va confessar que ell va ser el seu pilar fonamental en la recuperació després de l'accident. Va ser el darrer mes de juliol quan Belén s'obria en canal per parlar sobre com ha estat d'essencial Miguel. Belén Esteban no va poder evitar trencar-se en ple directe:

«Gràcies. Ell sempre hi ha estat. Treballa a la nit per anar amb mi a rehabilitació. Ell és molt tranquil, jo soc molt nerviosa. T'has menjat el més gran amb mi, has estat amb mi, no has volgut que vingués la meva família», confessava davant de l'audiència.

Miguel gosava pronunciar-se públicament, cosa a què no ens té acostumats: «Vull que sàpigues que he estat, estic i sempre estaré al teu costat perquè ets el pilar fonamental de la meva vida i només vull la teva felicitat i el teu benestar», confessava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp