Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos anuncia el gran canvi que afecta el seu matrimoni

Un nou pas que millora la relació entre tots dos

Miguel Marcos és un dels majors suports de Belén Esteban des que van començar la seva relació ja fa nou anys. És un home discret que sempre ha volgut mantenir-se al marge dels mitjans de comunicació. Tot al contrari que la seva dona, que cada tarda s'asseu en un plató a explicar i comentar successos propis i aliens.

Miguel, de 35 anys, es dedica al sector de la salut, concretament és conductor d'ambulàncies. Curiosament, Miguel Marcos conduïa l'ambulància que va portar Belén Esteban a l'hospital quan va patir una pujada de sucre a causa de la seva diabetis. Des d'aquell moment Miguel i Belén no s'han separat.

L'últim incident que va portar Belén a estar ingressada va tenir lloc la darrera primavera. Esteban, que estava en una emissió en directe al programa Sálvame, es va trencar la tíbia i el peroné. La tertuliana intentava imitar una de les proves a què se sotmeten els concursants del programa Supervivientes i va perdre l'equilibri.

Belén porta 20 caragols i dues plaques a la cama

Arran de la caiguda, Belén es va veure obligada a sotmetre's a una operació que es va complicar a causa de la seva diabetis. La intervenció es va endarrerir al principi a causa de les «butllofes que li van sortir a causa de la inflamació de la cama». La col·laboradora va comentar que va durar gairebé tres hores.

«M'han posat 20 caragols i 2 plaques i soc diabètica, no ha estat fàcil, no ho estic passant bé», explicava Belén. El metge li va recomanar repòs absolut i, per tant, una baixa mèdica que es va prolongar durant quatre mesos.

Belén, que va rebre nombroses mostres d'afecte d'amics i seguidors durant la seva convalescència, va passar per diferents estats d'ànim. La recuperació la va obligar a cancel·lar els seus plans i a romandre immòbil durant moltes setmanes. «Amb això cal molta paciència i és just el que jo no tinc», explicava telefònicament als seus companys de programa.

Miguel Marcos va estar amb Belén, dia i nit

Miguel Marcos, sempre al seu costat, aquestes setmanes ha estat més que mai el pilar fonamental de la seva vida: «No s'ha separat de mi, ni de dia ni de nit», explicava Belén. Marcos ha acompanyat la seva dona a totes les visites i consultes a les quals estava citada. En una de les ocasions en què vam poder veure'ls acudint al centre mèdic, Miguel va trencar el seu silenci i contestava els mitjans que s'interessaven per com es trobava Belén Esteban. Visiblement poc acostumat a parlar per a la premsa, el conductor d'ambulàncies explicava força tímid que «està bé, ens han dit que tot bé».

Al setembre va tenir lloc el retorn de Belén al plató de Sálvame, quatre mesos després de la seva caiguda i al costat de la seva inseparable crossa. Per recomanació mèdica Belén havia d'aixecar-se de la cadira diverses vegades al llarg de la tarda per caminar pel plató. Fa uns dies la col·laboradora va fer un pas més en la seva recuperació i va mostrar a tota l'audiència com se sentia de feliç.

«Que vegi tota Espanya que bé que camino ja!», exclamava eufòrica Belén mentre caminava al pas de la marxa de Setmana Santa. El seu programa utilitza aquesta música per parodiar la seva manera de caminar després de fracturar-se la tíbia i el peroné. Belén els ha demanat que canviïn la melodia per 'reggaeton' ara que ha deixat la crossa i gairebé ja pot ballar com abans.

Certament, és una bona notícia que alegra Belén i Miguel Marcos, amb qui podrà reprendre els plans que van quedar interromputs. Fa unes setmanes vèiem la parella molt ben agafada al so de la cançó Quiero decirte d'Abraham Mateo i Ana Mena de fons. Un altre moment romàntic d'una parella que, tal com s'ha comprovat, està unida en els bons i en els mals moments.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp