Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos no pot fer-hi res perquè Belén Esteban té una nova il·lusió

La relació travessa per un moment delicat

Tot i que sempre s'ha mantingut al marge de la feina de la seva dona, Miguel Marcos ha estat protagonista dels titulars més d'una vegada. Aquesta vegada, ho és per culpa de Belén Esteban que, en una ostentació de sinceritat, ho ha explicat tot.

I amb tot ens referim a la nova il·lusió. Et fas una idea de qui pot ser?

Miguel Marcos està destrossat

No estan sent uns dies fàcils per a Miguel Marcos. El marit de Belén Esteban es va convertir en un personatge del cor en el moment que va decidir començar una relació amb la de Paracuellos. Des de llavors, els seus moviments i els seus gestos han estat objecte de titulars.

Fa uns anys ho va ser per haver estat infidel a la col·laboradora de Sálvame. Més tard, va tornar a ocupar els titulars per donar-se el 'sí, vull' amb ella. Els seus amics més propers asseguren a la premsa que amb Belén és feliç, però Miguel no està travessant una bona etapa.

Asseguren que està destrossat, i el motiu no és cap altre que la mala ratxa de la seva dona. Ja fa uns quants mesos, la de Paracuellos queia al plató de Sálvame i es trencava la tíbia i el peroné. El risc era màxim en ser diabètica i en confirmar que havia de passar pel quiròfan.

El peu trencat de Belén Esteban
Miguel Marcos va portar Belén Esteban en ambulància a l'hospital. | GTRES

Tot i el dolor de la tertuliana, Miguel Marcos també ho ha passat molt malament. Està destrossat i és que la tertuliana sembla que no ho ha posat gens fàcil.

Ha estat ella mateixa la que ha assegurat amb una exclusiva en una coneguda revista del cor, que li ho ha fet passar molt malament a Miguel. A més de dedicar-se al cent per cent a la seva feina com a conductor d'ambulàncies, s'ha centrat en la recuperació de la seva dona.

Està cansat, derrotat i encara més quan la seva dona ha confirmat que té una nova il·lusió. Es podria dir que la mala ratxa s'ha planat sobre Miguel Marcos.

La nova il·lusió de Belén

Fa uns anys, la il·lusió de la col·laboradora era tenir un fill amb Miguel Marcos. La parella, tot i travessar un dur episodi per culpa de les banyes, volia casar-se i, més endavant, culminar la seva relació portant al món un bebè.

No obstant això, sembla que les ganes de la parella per convertir-se en pares s'han esfumat. La col·laboradora va deixar clar que el risc de quedar-se embarassada perquè era diabètica era màxim, i no està disposada a córrer aquest perill.

Ara, la il·lusió de Belén és una altra i Miguel Marcos ha quedat delegat. De què es tracta?

Ni més ni menys que del seu retrobament amb Anabel Pantoja després del pas d'aquesta per Supervivientes. Si alguna cosa ha destacat en aquesta amistat és que, malgrat treballar a la televisió, mai no s'han traït.

Primer pla de Belén Esteban somrient
La il·lusió de Belén Esteban és retrobar-se amb Anabel Pantoja. | GTRES

Tot i això, tant Belén com Anabel fa tres mesos que no es veuen, just el mateix temps que la de Paracuellos porta recuperant-se de la seva caiguda. La neboda d'Isabel Pantoja reapareixerà en un plató en unes hores, i es retrobarà amb la seva amiga.

«No t'he pogut defensar a plató, però a les xarxes ho he fet amb tot el meu cor i tota la meva ànima. No saps com he gaudit amb tu, quan vinguis ja t'assabentaràs», li va explicar Belén per telèfon.

Un retrobament que s'espera  que sigui molt especial, encara que no tots estan contents. Miguel Marcos ha passat a un segon pla i ara haurà de suportar les llargues jornades de xerrades de la seva dona i Anabel Pantoja.

«Vaig caure i em vaig trencar la tíbia i el peroné, ho he passat malament, però l'important ets tu avui. Estigues tranquil·la que estic bé», li deia Belén.