Miguel Marcos

Miguel Marcos descobreix que la mare del seu futur bebè ha reprès les males costums

Les vacances de Miguel Marcos a Tenerife arriben al final i s'ha d'enfrontar a una dura notícia

Miguel Marcos i Belén Esteban han estat de vacances a Tenerife. El matrimoni ha triat les platges paradisíaques de les Illes Canàries per gaudir d'uns dies de relax per desconnectar i recarregar piles. Cal recordar que tant la de Paracuellos com Miguel Marcos han hagut de bregar amb situacions difícils en els darrers mesos. Després del fatídic accident de Belén i la resta de garrotades que s'han produït després, aquestes vacances en parella eren més que necessàries.

▶️ Vídeo del dia

Tot i això, les coses bones s'acaben i aquesta ocasió no ha estat l'excepció a la regla. Miguel Marcos i la seva dona ja són a casa. Sens dubte, un moment perfecte per fer balanç del que ha estat l'estiu per a ells.

El retorn a Sálvame que preocupa Miguel Marcos

Reincorporar-se a la feina és una de les coses que Belén Esteban té al cap després del seu descans estival. De fet, així ho ha anunciat directament al seu perfil d'Instagram. La princesa del poble es planteja tornar a Sálvame el dia 5 de setembre i, segons ha dit, torna amb «moltes ganes». Què opinarà Miguel Marcos sobre això?

Belén Esteban
Belén Esteban tornarà a Sálvame, però encara no té l'alta completa | TELECINCO

El complicat accident que va patir la seva dona va tenir lloc precisament al plató del programa. Tot i això, Belén es mostra animada i il·lusionada per aquesta nova etapa i estar una altra vegada en el que considera «el seu programa». Molts dels seus companys de Sálvame li han expressat el seu afecte i entusiasme davant d'aquesta informació que compartia la col·laboradora.

«Amb ganes de veure't i abraçar-te, amiga», deia Chelo García Cortés. «Per fi es veu el final del camí, ja era hora» comentava Carmen Alcayde. Tots dos missatges resumeixen molt bé els més de mil comentaris que ha rebut la publicació.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné en ple directe | GTRES

Per si hi havia cap dubte sobre l'estat de 'La Esteban', ella es mostra radiant en el seu darrer post. «De tornada a casa. Ha estat un estiu d'estar amb els meus i de recuperar-me com m'ha dit el metge, passejades i nedar».

Cal destacar que la recuperació de la dona de Miguel Marcos no és total. L'hem vist posar en banyador, divertir-se i, fins i tot, ballar sense crossa, però els metges encara no li han donat l'alta completa. «Ara tinc una alta per millora, no tinc l'alta completa perquè encara em queda una miqueta», explicava als seus seguidors a les xarxes socials. «Ara he de tornar a la rehabilitació a poc a poc per tornar a la meva vida» expressava la col·laboradora.

No hi ha dubte que Miguel Marcos ha estat una de les persones clau en la recuperació de Belén. Així ho ha expressat en la seva última entrevista per al Deluxe. El fet de no voler preocupar la seva família més propera ha fet que el seu marit s'hagués d'encarregar de tot.

Belén Esteban
La parella sap que el temps de qualitat és una de les millors medicines | INSTAGRAM: @BELENESTEBANMENENDEZ

Després d'aquells moments tan durs que els ha tocat viure, la parella ha aprofitat el període de vacances per cuidar-se mútuament. Petons al capvespre, passejades nocturnes i compartir temps de qualitat en un entorn envejable són la millor medicina. Els dies foscos de tristesa constant estan quedant enrere a mesura que la cama va millorant i recuperant mobilitat.

Si les coses van bé, ben aviat, la recuperació de Belén serà total. Una notícia que tant Miguel Marcos com la resta de la família i amics de la col·laboradora esperen amb gran ànsia.