Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, admet que ha arribat el final

Miguel Marcos sap perfectament que ja no hi ha marxa enrere

Miguel Marcos ha estat i és un dels grans suports que té Belén Esteban a la seva vida. Com el seu marit, la recolza en els projectes professionals i ha estat qui més l'ha ajudat a afrontar el seu problema de salut. I ara també serà qui més l'animi en el moment tan complicat que se li acosta.

Ell és conscient que la situació laboral de la seva dona és a la corda fluixa després de la marxa de Paolo Vasile de Mediaset. Sí, perquè cada vegada hi ha més rumors que indiquen que Sálvame podria arribar al final. Però és que, a més, la de San Blas cada cop rep més crítiques dels espectadors del programa pel seu comportament.

Miguel Marcos coneix la complicada posició de Belén

El marit de Belén Esteban sap perfectament que la seva parella fa mesos que ho passa molt malament. Primer, per l'accident que va patir a plató, que va provocar que es trenqués la tíbia i el peroné. Segon, per l'operació i la difícil recuperació que està duent a terme.

Totes aquestes situacions li han fet patir molt, com així ho ha reconegut públicament.

És cert que, a poc a poc, va millorant notablement i que ja fins i tot ha pogut tornar al seu lloc de treball a Sálvame . Tot i això, les coses no han tornat a ser com eren abans.

Belén, com tots els seus companys, té por que el programa arribi al final ara que Vasile deixarà Mediaset. I, a més, és que no se l'acaba de veure còmoda al plató. Per això ha tingut més d'una topada amb els altres col·laboradors i fins i tot amb els presentadors.

Miguel Marcos sap que Esteban és al punt de mira

El conductor d'ambulàncies està al dia del que li passa a la seva dona i sap que els espectadors cada cop més carreguen contra ella en xarxes. Pràcticament cada tarda que la Belén va a treballar, Twitter s'omple de comentaris criticant el seu comportament.

Primer pla de Paolo Vasile.
Des de l'anunci de la marxa de Vasile, hi ha més rumors sobre la fi de 'Sálvame' | GTRES

Per a molts ja no és la 'reina dels mems' ni la que sorprenia amb les seves divertides ocurrències. Ara és una col·laboradora amb permanent cara d'enuig que treu a la llum les seves males maneres més d'una vegada. Encara més, fins i tot ressalten que ha tingut més d'una sortida de to amb Adela González, la presentadora.

Aquestes idees les han anat deixant de manifest des de fa temps. Ho han fet amb missatges com aquests: «La feina de Belén darrerament consisteix a anar a plató a posar males cares» i «Quina actitud té. Aleshores, a què treballarà? A estar asseguda al tron i a dir que no parlarà ni dirà res».

En aquesta línia trobem: «Haurien de donar-li un toc d'atenció: o aportes o t'apartes» i «Li paguen per berenar i parlar pel mòbil. Quina sort». Sense oblidar: «Ha tornat més amargada que mai».

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos ha estat el gran suport de Betlem en tot moment | EUROPA PRESS

I també ens topem amb altres com «Què aporta? Per estar així posant caretes, millor estaria a casa» i «Per anar a Sálvame amb aquesta cara d'olorar caca, no hi vagis. Queda't a casa teva, a sobre sense ganes, com a obligada. Ves-te'n tranquil·la que estem genial sense que ens transmetis tot negatiu».

Tots aquests comentaris segur que tenen preocupat a Miguel, que fins i tot ha vist que alguns espectadors ja pensen en la substituta perfecta per a Esteban. Així, han deixat clar que els encantaria que el format fitxés Patricia Donoso, la presumpta amant d'Ortega Cano.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Miguel Marcos sap que l'actitud de Belén a plató no està agradant gens | Telecinco