Miguel Marcos

Miguel Marcos, mut en veure que Belén Esteban només té ulls per un altre home

Miguel es queda descol·locat després de veure que la seva dona se n'ha anat amb un altre

Miguel Marcos intenta que la seva dona recuperi una vida normal després d'estar quatre mesos fora de circulació. I tot després de veure com el seu estat anímic baixava als inferns després d'aquella malaurada caiguda que va patir a Sálvame.

Miguel Marcos sap que la seva dona ho ha passat molt pitjor a nivell psicològic que a nivell físic. En concret, l'infortuni va passar després que Belén es trenqués la tíbia i el peroné al plató de Sálvame a finals del mes d'abril.

No obstant això, el més positiu és que, almenys, la de Paracuellos ja ha reprès la seva vida social per a satisfacció tant d'ella com de la mateixa família.

Miguel Marcos és conscient que la seva dona mira a un altre home

Belén sap que a més de Miguel Marcos i de la seva filla Andrea Janeiro, hi ha altres persones molt importants a la seva vida. Persones que li han donat suport des del minut u que s'ha vist amb la cama totalment immobilitzada.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Belén Esteban va tenir un padrí de luxe al casament: Raúl Prieto | Catalunya Diari

Entre tot el cercle, tant laboral com personal, Raúl Prieto sempre ha estat al costat de la col·laboradora. L'exdirector de Viva la vida és una persona molt especial a la seva vida. De fet, només cal recordar que al casament de la madrilenya amb Miguel, aquest va ser el padrí de l'enllaç.

La veritat és que Belén i Raúl es coneixen des que comencés Sálvame cap al 2009. Raúl va ser director del programa fins a l'any 2017 i a partir d'aquí Prieto va deixar el seu lloc Alberto Díaz i David Valldeperas.

Raúl Prieto, un dels seus pilars

Encara que es va notar la marxa de l'amic de Belén, ella va seguir mantenint la seva amistat malgrat no veure'l en plató cada tarda dirigint el xou de Sálvame.

En les últimes hores, la dona de Miguel, que està amb la sensibilitat a flor de pell, li ha dedicat un bonic 'storie'. I és que, amb aquest, posa de manifest que la seva amistat perdurarà per sempre.

Raúl Prieto
Raúl Prieto és un dels pilars a la vida de Belén | EUROPA PRESS

És un dels homes que més sap sobre la 'princesa del poble' i que coneix tot el que ha patit durant aquest any i durant el passat a causa de les seves addicions. Per això, a la publicació d'Instagram, deixa una frase per al record i que segur emociona moltíssim Raúl.

L'afecte incondicional de la col·laboradora i l'exdirector de Sálvame

«L'home de la meva vida després del meu marit, t'estimo», deia el missatge de la dona de Miguel Marcos. Una dedicatòria que estava acompanyada d'una foto en què Prieto apareix mirant a càmera i Belén abraçant-lo amb un gest molt afectuós.

Fotomuntatge d'un mòbil amb una 'storie' de Belén Esteban amb Raúl Prieto
'Storie' de Belén Esteban amb Raúl Prieto | Instagram

Parlant d'aquest home tan vital a la vida de Belén, Raúl es casarà d'aquí a uns mesos amb Joaquín Torres, el famós arquitecte amb qui la madrilenya també s'emporta d'allò més bé.

El cas és que després de diversos rumors, Torres va anunciar el mes d'agost passat el seu compromís amb l'exdirector de Sálvame. «Després de molts anys lluitant i perseguint el meu somni, vaig demanar matrimoni a l'amor de la meva vida... Després d'anys de por, de remordiments, de culpes, de vergonyes i de dos fills que havia de protegir abans que res», deia fa un mes.

«Després de parlar amb ells i donar-me el seu beneplàcit, vaig decidir complir la promesa que vaig fer un dia a Raúl, cridaria al món que és l'amor de la meva vida. I això faré la primavera que ve en una cerimònia davant dels meus, davant dels nostres». Així, aquest deixava clar que la dona de Miguel Marcos serà part important d'aquell casament que és a uns mesos de celebrar-se.