Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Miguel Marcos aclareix què li passa a Belén Esteban després d'un mes desapareguda

Belén Esteban dona la cara després dels rumors sobre la seva absència televisiva

Miguel Marcos ha obligat Belén Esteban a donar la cara en un dels programes de Telecinco. Les alarmes havien saltat fa dies a la cúpula de la cadena després que aquesta s'absentés durant diverses setmanes del seu lloc de treball.

Una llarga absència que va desfermar els rumors d'una possible marxa de Sálvame, un dels programes més grans de Telecinco. Les últimes declaracions de Belén assegurant que el seu temps a Sálvame acabaria abans del que la gent es pensa, provocaven un fort impacte als passadissos de Mediaset.

Miguel Marcos pel carrer a Madrid
Miguel Marcos obliga a Belén Esteban a explicar per què ha desaparegut de Telecinco. | GTRES

Concretament, no veiem a la dona de Miguel Marcos des que saltés la notícia de la inesperada ruptura d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

És notori que Belén cada vegada dona menys importància a la seva vida a la televisió, així ha estat d'un temps ençà. L'esposa de Miguel Marcos va obrir fa poc més d'un any la seva pròpia marca d'alimentació, Sabores de la Esteban. I no li va gens malament, per la qual cosa ha explicat ella mateixa als mitjans de comunicació.

Miguel Marcos sap que a la seva dona li fa feliç la seva empresa d'alimentació

Les darreres notícies empresarials de Belén Esteban són magnífiques per al seu negoci. I és que la col·laboradora televisiva ha viatjat fins a Dubai, on han arribat els seus productes com les patates fregides, els gaspatxos o les cremes de verdures. Sens dubte, la seva felicitat la reflectia en un post d'Instagram on Belén sortia radiant en plena portada de la revista Semana.

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos i Belén Esteban confien cegament en Sabores de la Esteban. | GTRES

Un somni pel qual lluita des de fa temps i pel qual es deixarà la vida perquè segueixi collint beneficis en els propers anys. «Sempre he cregut que quan segueixes el teu cor, les coses més boniques passen. Dubai és la meva propera parada», escrivia.

Fa pocs dies, Belén Esteban va posar per a Semana amb la ciutat de Dubai de fons. «He aconseguit portar els meus productes a una de les fires més importants del món. Era un dels meus objectius, perquè vull que els meus productes siguin a Espanya, però em feia molta il·lusió llançar-los a l'estranger, i estic molt contenta perquè ha comportat molt d'esforç, però també il·lusió», va confessar la col·laboradora.

«El personatge està per una banda, i l'empresa per l'altra. A mi m'han pres seriosament com a empresària des del primer moment, no he tingut problemes amb ningú, m'ho he currat i anem a poc a poc. Prefereixo pocs productes, i bons», va afirmar, aclarint que té entre cella i cella triomfar amb Sabores de la Esteban.

Belén Esteban trenca el seu silenci després dels rumors de marxa

D'altra banda, ahir a Viva la vida van parlar sobre l'èxit mediàtic de Belén Esteban, tot repassant els capítols claus de la seva vida. La seva popularitat ha estat més notòria amb els anys, per això la seva absència a Sálvame no ha deixat indiferent ningú, a excepció d'Emma García.

I és que la presentadora basca no sabia que feia tant de temps que no apareixia a Sálvame i li ha enviat un missatge en directe per preguntar-li si li passava una cosa greu.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban ha donat la cara en el programa Viva la vida. | MEDIASET

Intranquil·la per la seva situació, Emma l'ha escrit en ple directe i, encara que no ho esperava, li ha respost de manera gairebé immediata.

«No et preocupis, la setmana que ve torno al programa», ha estat la seva ràpida resposta. Així, ha calmat els seus seguidors i ha deixat clar que tornarà més aviat que tard al plató que l'ha vist triomfar durant tretze anys.