Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Marcos.

Miguel Marcos revela que els pitjors auguris sobre Belén Esteban són certs

Miguel Marcos és conscient que la seva parella encara no està al cent per cent

Miguel Marcos vol ajudar-la, però ja no sap com fer-ho. Ja han passat molts mesos des que la seva dona, Belén Esteban, caigués al plató de Sálvame intentant imitar una prova que es feia a Supervivientes.

Al mateix accident, la de Paracuellos es va trencar la tíbia i el peroné, que, encara que va ser operada d'urgència, no han tornat a quedar com ella i els metges pensaven.

Després de mesos de rehabilitació i repòs, la dona de Miguel Marcos continua obligada a caminar amb una crossa que s'ha convertit en el seu principal punt de suport. Però no només això, sinó que ha de mantenir la cama aixecada, de manera que des del seu programa li van posar una butaca especial per a ella.

Foto de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban a 'Sálvame'. | Mediaset
 

Durant aquestes últimes setmanes, s'ha parlat molt de l'audiència de Sálvame, dels problemes judicials que arrossega i del seu futur. Molts són els que prediuen que el programa desapareixerà de la graella a principis de l'any que ve. Si fos així, afectaria molts col·laboradors, entre ells, Belén Esteban.

La tertuliana, no només ha dedicat la seva vida a la televisió, sinó que ha intentat fer altres coses que li han proposat per no estar només lligada a Sálvame. Altres coses com la seva marca de productes Sabores de la Esteban, entre els quals es poden comprar un gaspatxo o unes patates fregides.

Amb tot això, és lògic que la dona de Miguel Marcos estigui una mica trista aquestes últimes setmanes. Doncs ni ella sap si es recuperarà de la caiguda o què passarà en un futur molt llunyà amb el seu lloc de feina i el de tots els seus companys.

Miguel Marcos està preocupat per la seva dona i no sap què fer per ajudar-la

Tot i haver de caminar amb una crossa, Belén Esteban no ha deixat de viure la seva vida i va d'aquí cap allà assistint i gaudint de tot el que pugui.

Una de les seves últimes trobades va ser en una promoció dels seus productes dins d'un supermercat. Allà va parlar amb Europa Press i va tractar el futur incert del seu programa, així va assegurar que «si algun dia s'ha d'acabar Sálvame, jo acabaré amb Sálvame, ho tinc claríssim».

Foto de Belén Esteban amb el gaspatxo i el salmorejo de Sabores de la Esteban.
Foto de Belén Esteban amb dues ampolles del seu gaspatxo durant el llançament de Sabores de la Esteban. | GTRES
 

Una cosa que no implica que no hi hagi moltes coses de la seva feina amb «les que no estic d'acord. Però em sento molt orgullosa d'on treballo».

Finalment, la dona de Miguel Marcos va parlar del seu futur i va indicar que, encara que està contenta amb l'espai televisiu de Telecinco, li agradaria poder fer altres coses. «Jo vull altres coses a la meva vida, estic molt agraïda a la televisió, però vull fer altres coses».

Miguel Marcos l'acompanya allà on va

Per mostrar-li el seu suport, Miguel Marcos acompanya Belén on ella ha d'anar. En aquesta trobada de Sabores de la Esteban, ell estava allí, mentre que Belén avançava els seus pròxims productes.

«Trauré patates de pernil i camperoles, i al desembre trauré una altra coseta. Estem molt contents, està funcionant molt bé, treballant molt», va assegurar amb un somriure a la cara.

A la tertuliana també li van preguntar per Nadal, que cada cop és més a prop. Va assegurar que cuinaria ella perquè li encanta, encara que també comprarà alguna cosa ja feta. Entre el menú nadalenc va destacar «la sopa de marisc, l'ensalada russa i el cabrit».

A més, entre els seus plans de futur hi ha el fet de tornar a passar per l'altar amb Miguel Marcos, però, aquesta vegada, per l'Església. «Ell es vol casar per l'Església, però a mi em fa mandra, però jo crec que ell s'ho mereix. Ara no estic jo per organitzar res», va explicar.