Primer pla de Miguel Marcos.

Miguel Marcos, el gran suport de Belén Esteban després del que ha passat

Miguel Marcos és per a Belén molt més que la seva parella

Miguel Marcos és des de fa molts anys el suport més gran de la seva dona, Belén Esteban. Així ho va voler deixar clar la col·laboradora de 'Sálvame' en complir-se un any de la seva fatídica caiguda al plató de Telecinco. La de Paracuellos només té paraules d'agraïment per a Miguel, que també està ara al seu costat després del que ha passat.

Miguel va ser testimoni dilluns passat de l'entrevista que concedia Jesulín de Ubrique al programa 'Mi casa es la tuya'. El convidat va respondre, entre d'altres, a preguntes sobre la seva vida, la trajectòria professional o la seva dona, María José Campanario. El torero, que no va esmentar explícitament Andrea Janeiro, sí que es va referir en cert sentit a la seva faceta com a pare.

Miguel Marcos és conscient de quin és el seu paper

El presentador va demanar a Jesulín que fes balanç de la seva vida, aquest confessava emocionat que volia ser recordat com «una bona persona, un home valent». A continuació va afirmar: «Em considero bon pare, bon marit i bon amic». Una consideració que xoca frontalment amb l'opinió que en té la mare de la seva filla Andrea.

Imatge de Jesulín de Ubrique parlant amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Jesulín va afirmar a l'entrevista que es considera un bon pare | MEDIASET

Esteban, aprofitant la seva presència al plató de 'Sálvame', es dirigia a càmera per preguntar-li a la seva ex. «Saps on viu la teva filla? Ho saps? No en tens ni p*** idea», afirmava enfadada. La col·laboradora mostrava així la indignació i el dolor que li produeix una situació en què la seva filla Andrea és qui es veu afectada.

Unes preguntes que han tornat a posar al descobert la inexistent relació entre pare i filla, cosa que provoca gran malestar a Belén. Ella no ha volgut oblidar-se de la família paterna de la seva filla i enviava un petó i un agraïment a Carmen Bazán i Carmen Janeiro. «Iaia Carmen, tita Carmen, us envio un petó i gràcies, perquè sé que l'estimeu amb bogeria», deia a l'àvia i a la tia de la seva filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Esteban va continuar amb els retrets al seu ex des del seu programa: «Et fa mal la teva dona, però haurien de fer-te mal altres coses». «Qui va defensar la meva filla quan va fer 18 anys?», continuava insistint. «Es va defensar ella mateixa, perquè un jutge va dir que era anònima», ha sentenciat.

Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
Miguel Marcos és 'el pare real' d'Andrea Janeiro segons Belén Esteban | Catalunya Diari

La de Paracuellos, llavors, va passar a referir-se a l'home que és al seu costat, Miguel Marcos, «el pare real» de la seva filla, segons ella mateixa. «He d'agrair a dues persones a la meva vida, al meu pare, que era el seu ullet dret, a la meva mare, els meus germans i les meves cunyades. Però sobretot una persona que es diu Miguel Marcos que aquest ha estat el pare real de la meva filla, ell és el que s'ha preocupat de la teva primogènita».

Jesulín ha faltat a la veritat a l'entrevista segons Belén

Per a ella, l'actitud del pare de la seva filla només té una explicació, la «comoditat» en saber que la jove es troba bé i viu la vida amb llibertat. «No em fa falta res d'ell, però em dol, no dono la culpa a María José perquè qui en té la culpa és ell. N'hi ha una que té una carrera, que se n'ha anat molt lluny i que està fent pràctiques, ben orgullós n'hauria d'estar d'ella», argumentava la dona de Miguel Marcos.

Muntatge amb les fotos d'Andrea Janeiro, Belén Esteban i Jesulín de Ubrique
Belén considera que Jesús Janeiro és l'únic responsable de la nul·la relació amb la seva filla Andrea | Catalunya Diari

La col·laboradora de 'Sálvame' no està pas d'acord en com Jesulín s'ha pres la paternitat de la seva filla gran. Esteban ho considera «una falta de respecte de l'extorero cap a la seva filla», Andrea Janeiro. A més, ha recordat que la relació entre pare i filla ha estat «marcada per la falta de cura en els moments més importants de la vida la jove».