rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Miguel, el xicot de Belén Esteban, parla per primer cop al 'Deluxe'

La de Sant Blas s'ha emocionat amb les paraules del seu xicot a l'entrevista al programa de Telecinco d'aquest dissabte
Belén Esteban es va emocionar molt al 'Deluxe' després d'escoltar les paraules de Miguel | Telecinco
 

 

  

Belén Esteban està molt feliç. Després de superar moments molt durs i uns anys plens de polèmica, la vida li somriu. La de Sant Blas ha guanyat la batalla judicial contra el seu exrepresentant Toño Sanchís i ha decidit explicar tots els detalls en una entrevista amb Jorge Javier Vázquez al programa 'Sábado Deluxe' d'aquest cap de setmana.

 

 

Esteban s'ha mostrat molt satisfeta d'haver aconseguit el seu propòsit, ja que la justícia li ha donat la raó i ara Toño haurà de pagar una suma important. D'aquesta manera, el jutge ha establert una indemnització de 600.000 euros que l'exrepresentant haurà de reunir. «Aprèn aquesta xifra de memòria Toño Sanchís: 587.383 és la quantitat que m'has de pagar», ha dit Belén molt contenta.

Esteban, molt emocionada a 'Sábado Deluxe'

Aquesta entrevista ha esdevingut l'ocasió perfecta per revelar els secrets del polèmic judici contra qui va ser el seu amic i representant, el mateix que va acabar fent-li una mala passada en les seves hores més baixes: «Ell pensava que em passaria qualsevol cosa i que es quedaria amb els diners de la meva cartera, però es va fotre, perquè estic sencera».

 

Així mateix, la col·laboradora ha confessat com va començar a adonar-se'n del que Sanchís feia amb els seus diners: «He d'estar agraïda a María José Verdú, ella em va avisar que mirés els meus comptes, malgrat que jo confiava en Toño. Però llavors vaig començar a mirar els comptes», va assegurar la mare d'Andreita.

Belén Esteban, molt emocionada després d'escolar les praules de la seva parella | Telecinco

 

Dos moments que Belén mai oblidarà

Però a més d'estar feliç per ella mateixa, també ho està per la seva família i amics, ja que ells han estat els que han patit tot el procés al seu costat. Un dels moments més emotius de la seva entrevista va ser quan Betlem va recordar al seu pare. Explica que després de rebre la notícia, va mirar la fotografia del seu pare i li va dir entre llàgrimes «Papa, hem guanyat».

 

També es va sorprendre molt en escoltar les paraules de la seva parella, Miguel. El xicot de la princesa del poble la va sorprendre en parlar per primera vegada a la televisió, a través d'una trucada telefònica: «Estic molt orgullós de com has afrontat aquest procés i sé que avui és el dia que havia d'entrar per telèfon perquè sé que és important per a tu. Belén, t'estimo».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris