IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Miguel Poveda denuncia José Luis Moreno acusant-lo d'impagament

És la segona vegada que el productor és acusat d'una causa similar

El cantant Miguel Poveda, l'últim a denunciar José Luis Moreno per impagament | España Diario

«Des de l'oficina de Miguel Poveda informem que, un cop més, l'empresa del senyor José Luis Moreno no ha pagat les intervencions que Poveda amb la seva música ha realitzat a la televisió». Aquest és el missatge que des de Miguel Poveda Producciones s'ha donat a conèixer als mitjans de comunicació i amb el qual l'artista ha decidit prendre mesures legals després d'intentar diverses vegades arribar a un acord amb el productor.

«No només incompleix contracte, sinó que la seva productora no atén els mails ni les trucades, és per això que es procedirà a prendre accions legals amb el desig que no us acudeixin a altres músics que vagin a fer la seva feina a les celebracions que ell organitza», continua el missatge, deixant clara la denúncia que Poveda interposa contra Moreno per l'impagament de les seves actuacions en televisió. No obstant això, no és la primera vegada que José Luis Moreno és denunciat per impagament.

La primera vegada va tenir lloc quan Yolanda Ramos, en una intervenció al programa 'Hable con ellas' va donar la veu d'alarma recordant-li que tenia un deute contret diversos anys enrere. D'altra banda, el març d'aquest any José Luis Moreno també es va veure embolicat en un procediment similar. Segons 'Vanitatis', Moreno va ser acusat de deure fins a 100.000 euros als treballadors de la sèrie 'Reinas'. Per la seva banda, el seu company de professió Miguel Ángel Arenas, 'El Capi', ha sortit en la seva defensa: «Aquest senyor no té el més mínim respecte a la professió!», comentava a Twitter quan va conèixer el que ha passat.


Comentaris

envia el comentari