Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.

Miguel Sánchez descobreix un altre home a la vida de Chenoa i pren una decisió

Miguel Sánchez sempre ha respectat les normes de Chenoa

Miguel Sánchez és el metge més famós de la premsa del cor i tot gràcies a Chenoa, encara que mai ha perseguit la popularitat. Va conèixer la cantant en un sopar, de seguida es va adonar que estava enamorat i van començar una història d'amor bonica. Tot anava bé fins que van anunciar els seus plans de casament, en aquell moment, la situació va fer un gir sorprenent.

Miguel Sánchez pot presumir d'haver fet feliç l'artista, però no és l'únic home present a la seva vida. Chenoa gaudeix d'una connexió molt especial amb el seu germà Sebastián Corradini, que havia estat a l'ombra fins ara. El pare de la mallorquina ha reaparegut i la premsa ha començat a investigar el costat més desconegut de la seva família.

Chenoa i el seu germà cuinant
Miguel Sánchez coneix els sentiments de Chenoa cap al seu germà | Prime Video

Miguel és plenament conscient de la fama de la seva dona, per això mai fa declaracions que puguin generar polèmica. Coneix millor que ningú el que ha passat al clan de Chenoa, però mai no dirà res perquè sap que són dades confidencials. L'únic que està confirmat és que l'ex de Bisbal pot presumir de tenir una relació molt especial amb Sebastián.

Miguel ha comprovat de primera mà com n'és de perillós fer negoci a la premsa del cor: els límits els marca el públic. Després de pensar-s'ho molt, va accedir a vendre el casament en una coneguda revista i encara continua patint les conseqüències. Els espectadors cada cop volen saber més, no s'han conformat amb les fotos oficials.

Sánchez ha estat tota la vida a l'ombra i no vol aprofitar-se de la popularitat de la seva dona. És un dels uròlegs més reconeguts del moment i no necessita la premsa, tot i que ha signat un bon contracte. Els experts asseguren que encara ha de posar una altra vegada a la seva revista de capçalera per explicar com ha estat la lluna de mel.

Miguel Sánchez té bona relació amb el germà de Chenoa

Miguel sap que per a Chenoa és important que es porti bé amb el seu germà i no té motius per fer el contrari. Sebastián Corradini ocupa un paper fonamental en la vida de la cantant, de fet, alguna vegada n'ha parlat amb molt d'afecte. «Al meu germà, des de petita li parlo en argentí, no sé comunicar-m'hi d'una altra manera», va declarar fa uns anys.

Chenoa i la seva parella.
Miguel Sánchez està molt enamorat de Chenoa | GTRES

Sánchez ha comprovat en primera persona com és el costat fosc de la premsa del cor i no té experiència prèvia. Abans de vendre el seu casament a Telecinco, van donar una notícia que el va agafar desprevingut: un suposat problema a la parella. Suposadament l'ex de Bisbal volia comercialitzar amb l'esdeveniment i el seu futur marit no veia clar el negoci.

L'uròleg va acabar accedint perquè des del primer moment va acceptar les normes de la cantant. Ja era famosa quan es van conèixer i no vol canviar les regles, encara que sí que exigeix respecte. Ha obert una porta de la seva vida privada, però no consenteix que cap mitjà entri a la seva intimitat.

Miguel Sánchez coneix el poder del seu cunyat

Miquel ha pres una decisió després d'ocupar la portada d'una coneguda revista: retirar-se de la premsa del cor. No concedirà més entrevistes, encara que podria tenir l'obligació d'explicar com ha estat la seva lluna de mel. Després tornarà a la medicina i no farà més ús de la seva faceta pública, almenys, de moment.

Sánchez sap que el seu cunyat Sebastián és director d'Alias Music, una empresa que porta la carrera musical de Chenoa. La cantant confia plenament en ell, per això li ha donat feina. Aquest detall llença per terra les acusacions que ha rebut per part del seu pare, que diu que és una despreocupada.