'Guerra' oberta: Miguel Torres li roba el millor amic a David Bustamante

L'exfutbolista i Paula Echevarría ja comparteixen les mateixes amistats

Paula Echevarría i Miguel Torres al costat de la mà a l'aeroport
Paula Echevarría i Miguel Torres ja comparteixen els mateixos amics | GTRES

La vida de Paula Echevarría ha canviat bastant en els últims anys. Després de la seva ruptura inesperada amb David Bustamante, l'exfutbolista Miguel Torres va arribar al seu cor. La parella ara espera el seu primer fill en comú.

La ruptura de Bustamante i l'actriu va ser un dels temes del moment a causa de la bomba que va suposar que la parella trenqués després de tants anys junts i després d'haver estat un dels romanços més estables de l'època.

A partir d'aquí tot van ser disputes. És cert que les coses s'han calmat i que ara Paula Echevarría i el cantant guarden una bona relació pel bé de la seva filla Daniella. Després de trencar, David Bustamante també va perdre a un dels seus millors amics, el ballarí Poty. El famós jutge de 'Mira quién baila' va ser inseparable de la parella, sent una persona imprescindible per a tots dos.

La separació del cantant i l'actriu també va provocar que David Bustamante i Poty trenquessin la seva relació d'amistat. El ballarí sempre ha defensat a la seva amiga i ha confirmat que ja no existeix amistat entre ell i l'extriunfito.

La nova amistat entre Poty i Miguel Torres

Ara per si no n'hi hagués prou poc, Miguel Torres ha llançat un dard enverinat cap a l'ex de la seva parella. L'actual tertulià de 'El Xiringuito' s'ha convertit en un amic íntim de Poty. Al parer, Paula Echevarría i el seu noi comparteixen molts plans amb Poty i la seva dona. No només això, sinó que l'exfutbolista s'ha fet íntim que en el seu dia va ser el millor amic de David Bustamante.

Una història molt rocambolesca, però que segurament deixi a David Bustamante bastant tocat, ja que va patir molt amb la separació i després va acabar de tocar fons després de perdre a Poty com amic.

El ballarí i Miguel Torres ja estan començant a compartir molts moments sols. Segons mostren en les seves històries d'Instagram, recentment han anat els dos sols d'excursió a la muntanya amb les seves bicicletes. Un pla d'amics que no han dubtat a pujar a les seves xarxes socials. Fins i tot es deixen missatges afectuosos a les xarxes. «És veure un riu i voler creuar sempre. Quin paio més gran @poty_castillo», li ha escrit Miguel Torres al seu nou amic.


Comentaris

envia el comentari