Miguel Urdangarín, sense classe de 'wakeboard' per culpa d'un braç embenat

CatalunyaDiari.cat

Miguel Urdangarín no va poder participar al curs de vela | CHANCE / Europa Press

Part de la Família Reial espanyola ja es troba a Mallorca, lloc al qual cada any acudeixen per gaudir de les seves vacances estivals. Els nets dels reis emèrits i la reina Sofia ja gaudeixen d'uns dies de sol i platja, a l'espera que acabin d'unir-se la resta dels membres de la família. Dilluns passat, Froilán i Victoria Federica de Marichalar, així com Juan Valentín, Pablo Nicolás, Miquel i Irene Urdangarín van gaudir d'una classe de 'wakeboard', una nova activitat que enguany han preferit practicar en lloc de les seves ja clàssiques lliçons de vela que cada any reben a l'Escola Nacional de vela.

La reina emèrita gaudeix de la companyia dels seus nets | Vozpopuli

 

Segons s'ha pogut comprovar en les imatges publicades per 'Chance', sota l'atenta mirada de la seva àvia, Froilán i Pablo Nicolás Urdangarín van demostrar les seves habilitats sobre la taula de 'wakeboard', una diversió de la qual no obstant això no tots van poder gaudir. Mentre que Irene i el seu germà Juan Valentín van optar per no participar, Miguel Urdangarín va haver de quedar-se a terra i veure, al costat de la reina Sofia, com el seu cosí i el seu germà «esquiaven» sobre les onades sense ell. I és que el petit va haver de conformar-se a navegar a bord d'una taula de surf, ja que està lesionat i té el braç embenat. Per aquesta raó, és probable també que els seus cosins hagin decidit no cursar les classes de vela, ja que el fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín no podria participar de cap de les maneres.
 
 
Miguel Urdangarín només va poder pujar damunt d'una taula | CHANCE / EP

 

Tampoc va participar Victoria de Marichalar, que no es va deixar veure a Alcúdia (el lloc on es realitzava el curs), al costat del seu germà i els seus cosins. El proper dia 28, els reis Felip i Letícia posaran rumb a les Illes Balears acompanyats per les seves dues filles, Elionor i Sofia, per gaudir de les seves tradicionals vacances en família. La infanta Elena, per la seva banda, està previst que també s'uneixi a les vacances, mentre que la presència o no de la infanta Cristina continua sent una incògnita per resoldre.


Comentaris

envia el comentari