T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

MikelTube, l'exitós youtuber català de només 7 anys

Amb vídeos dedicats a jocs, treballs manuals, parcs infantils i altres activitats, el jove videobloguer triomfa a la xarxa

 

MikelTube és un canal de YouTube on Mikel, un nen de 7 anys de Sant Adrià del Besòs, a Barcelona, i en molts casos el seu germà petit Leo, de 3 anys, comparteixen amb el públic diverses experiències, com ara jocs, treballs manuals, reptes i altres activitats, i que compta amb prop de 300.000 subscriptors i encara més visualitzacions a cada publicació. L'aventura del Mikel va començar l'estiu del 2015, quan només tenia 6 anys, sense cap intenció de convertir-se en un youtuber d'èxit com ha acabat passant. Segons ha explicat a CatalunyaDiari.cat el seu pare i editor dels vídeos del canal, Jose, el primer vídeo va ser un experiment per passar l'estona.

Tot va començar quan la mare del Mikel i el Leo va tenir un accident mentre patinava i es va trencar la cama, fet que va obligar la família a canviar els plans de l'estiu del 2015 i passar l'agost a casa. Al Mikel ja li agradava mirar vídeos a YouTube i un dia, quan el seu pare li va preguntar si volia fer alguna cosa per passar l'estona, ell va demanar fer un vídeo amb alguna joguina, com havia vist a la xarxa social. Amb un escenari improvisat, una càmera vella i una capsa de Lego, el Mikel va protagonitzar el seu primer vídeo, i també va ser el primer cop que el seu pare provava d'editar les imatges i convertir-les en un producte que es pogués penjar.

 

Quan van veure el resultat final, van quedar prou contents per penjar-lo a YouTube, sense més intenció que compartir-lo amb la família i els amics més propers perquè veiessin què havia fet el nen. Però aquesta activitat li va agradar tant al Mikel que van decidir tornar-ho a provar, i en un parell de mesos ja havien penjat sis vídeos i havien augmentat considerablement les visualitzacions i els seguidors. En uns vuit mesos, l'èxit dels vídeos de MikelTube ja era evident. Segons el seu pare, la majoria de seguidors del Mikel són famílies, sobretot nens, fet que fa que el nombre de subscriptors del canal sigui enganyós perquè hi ha moltes criatures que no tenen perfil a la xarxa.

Tot i això, MikelTube va rebre el Botó de Plata que atorga YouTube als canals que aconsegueixen els 100.000 subscriptors, fet que fa pensar que l'èxit del Mikel és encara molt més gran. Gràcies al gran nombre de visualitzacions que aconsegueixen els seus vídeos, diverses marques de joguines van començar a proposar productes per aparèixer al canal, i segons en Jose, tot i que al principi als nens els feia molta il·lusió que els regalessin joguines, finalment s'han acabat quedant amb una selecció petita de col·laboracions, només amb les marques que ofereixen productes que li agraden al Mikel i el seu germà.

 

Ara el canal MikelTube se centra, sobretot, a compartir experiències i activitats, com ara reptes, i segueix augmentant el nombre de subscriptors i de visualitzacions dia a dia. Podeu fer un cop d'ull al canal de MikelTube i veure alguns dels vídeos que han portat aquest català de 7 anys a l'èxit de seguidors a la xarxa. 

 

El vídeo de l'arribada del premi Botó de Plata de YouTube: