Miki Nadal i Carola Escámez posen fi al seu matrimoni

La parella feia, que feia cinc anys que s’havia casat, ens ha sorprès amb la seva ruptura sentimental
Miki Nadal i Carola Escámez posen fi al seu matrimoni
Miki Nadal i Carola Escámez posen fi al seu matrimoni | INSTAGRAM

Si fa poc parlàvem de la notícia de la boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio i la seva història d’amor, o del matrimoni de Carla Pereyra i Simeone, hi ha altres parelles que no estan passant pel seu millor moment. És el cas de l’humorista i col·laborador de ‘Zapeando’, Miki Nadal, el qual s’ha separat de la seva dona, Carola Escámez. La responsable d’haver comunicat aquest inesperable fet ha estat la revista ‘Lecturas’. Una exclusiva que explicava la fi dels seus cinc anys de matrimoni.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Miki Nadal ja no viu amb la seva dona

La notícia, publicada fa unes hores, ens ha agafat desprevinguts. Sembla que Miki s’ha traslladat a viure fora de la casa familiar, un clar senyal de la seva ruptura sentimental amb Carola Escámez. Carmela, la seva filla en comú que va néixer un any després de contraure matrimoni, es troba amb la seva mare.

 

El més sorprenent és que l’humorista i actor es mantenia molt actiu a les xarxes socials i sempre dedicava una publicació d’amor a la seva parella. Des de feia mesos, ambdós compartíem imatges on sortien junts.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 años y un día...casado con @carolaescamez

Una publicación compartida de Miki Nadal (@nadalmiki) el

 

 

No obstant això, els obstacles als quals s’han hagut d’enfrontar han pogut ser el detonant d’aquest punt final. Recordem que la sogra de Miki Nadal, Carmen, els va demandar perquè no li permetien veure la seva néta. Va ser una polèmica que va acabar amb una forta discussió i un judici.

 

El conflicte amb la mare de Carola va ser molt dur per a la parella, que va decidir trencar tota relació amb ella. Encara no són clars els motius de la seva ruptura sentimental, i cap dels implicats ha fet pública la seva opinió al respecte. Caldrà esperar que es manifestin per saber com dirigeixen els seus camins per separat.

 

Miki Nadal i la seva parella han decidit continuar amb els seus camins per separat
Miki Nadal i la seva parella han decidit continuar amb els seus camins per separat | INSTAGRAM

 

 

També pots llegir...

 Comentaris

envia el comentari